Någon som är mätt?! Natten har inte varit ...

bild053 (MMS)

Någon som är mätt?! Natten har inte varit rolig. Från kl 2 till nu har jag varit vaken och matat honom fyra gånger, han har alltså sovit max 1.5 timme åt gången. Är de normalt? Han sover nästan aldrig mer än 2.5tim i streck på natten, han är ändå 5veckor. Det värsta när jag måste gå upp och mata honom är att P ligger bredvid och sover, man blir inte så lite avis... Nu ska vi snart till BVC :) Puss K.


Kommentarer
Postat av: nillan

Hej gumman,



Det låter inte kul att mata varannan timma, hela tiden. Verkar som om han inte blir mätt då? Även om det finns mycket mjölk, så kan den vara "rinnig" och inte så mättande tydligen... så kanske en idé att testa att ge honom typ 100ml ersättning och se hur länge han står sig på det? Om han klarar sig längre tid på det så kan ni fylla på honom med ersättning på kvällen innan han ska sova, så att han i alla fall sover ett längre pass...



Jag om någon vet "hur viktigt det är att helamma"... men, det är inte värt till varje pris! Du behöver få sova och få liten egentid ibland med för att kunna vara en pigg och glad mamma... :)



Pusspuss

2010-04-08 @ 12:16:58
Postat av: Balex

Hej vännen!

Har ni provat att ge lite mjölkersättning på natten? En kompis som nyss fått barn provade det och då sov barnet längre stunder jämfört med innan. Kanske blir han inte mätt länge nog på enbart amning? Kan vara värt att prova!



Puss puss från bebisexperten :)

2010-04-08 @ 12:18:26
Postat av: Natalie

Mmm chokladpudding är SÅÅÅ gott! Speciellt med den där grädden & hallon.. Ååh ska nog sparka iväg min gubbe så han får fixa till lite nu ;-)

Guud vilken liten sööötnos du har <3

2010-04-08 @ 22:21:46
URL: http://rackartussenochjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0