Mars Midget.

Ja då var de kört med februari bebis, han får helt enkelt dela mars med P.

Vi sitter och kollar på hockey finalen, ojojoj va spännande de är. Midget är vild i magen, jag säger hela tiden till honom att han måste vila så han orkar komma ut. Men han vägrar lyssna, tror de beror på hockeyn, han gillar hockey.
 Första matchen vi såg var Djurgården- HV, då var jag nog runt v 25 och Midget hade precis lärt sig sparka mig. Oj va han sparkade den matchen, de var då jag förstod att jag har en hockeyspelare i magen.

Midget skriker nu att jag måste skynda mig till soffan så vi inte missar nått av förlängningen, vi håller på Canada medan P såklart ska leka tuff och heja på USA.

Puss K.

Tonic och räkor.

Japp nu är de dags, sista försöket.
Till middag åt jag räkor och så khar vi varit och köpt massa tonicvatten. Tonic sägs också sätta igång förlossningen, så vi får väl se om Midget vill titta ut inatt.

 

Första glaset tonic gick ner utan problem, men nu 1 liter senare börjar de bli tungt att få ner de. 2 liter är målet innan jag lägger mig, så bäst att förtsätta. P smakade lite och höll på att kräkas, haha.

Hockey final ikväll :)

Puss K.


Bilstol.

Våran barnbilstol vägrar komma. Vi var och tittade på en för drygt två veckor sen. Vi mer eller mindre bestämmde oss för en brio, den fanns dock inte hemma så de skulle ringa när de fick hem den. Har de ringt? Nej, skötbordet skulle också komma men inte de heller har de ringt om.

Så imorgon får vi väl ta och åka och försöka handla de sista till Midget, så han kommer hem ordentliget.

Snart bär de av till jobbet för att stänga för dagen, hoppas de har haft mycket att göra, mooohaha.

Fick en sötnosbild på R skickad till mobilen, han är som mig trött trött trött...




Puss K.

7 days overtime.

Yes på söndagar räknar jag som bekant ny vecka för Midget. Detta innebär att han har legat i min mage 7 dagar extra idag, dumma lilla unge. Känns fortfarande inte som han har några planer på att komma ut.

Har pratat om igångsättning med BM, men jag tycker inte alls att de känns som något jag skulle vilja göra. Det värsta är att man inte har något val, för ut måste han ju!



Så idag är de alltså max en vecka kvar tills lillen kommer ut i dagsljuset, jag hoppas verkligen han vill titta ut innan så man slipper ligga på sjukhuset med massa dropp och grejer.

P är och handlar frulle nu, så bäst att gå och fixa i köket så han inte blir en arg man, haha.

Puss K.

Klar för start.

Japp nu är håret fin fint igen, så Midget "Jalla Jalla".
P hjälpte till och var super duktig idag, tror han kan bli hårfrisör en dag, haha.

Har bokat klipptid på måndag med, får se om jag orkar gå eller om jag ska boka om den till efter Midgets ankomst.

Fick tips av snälla Lotta om att käka räkor för att få igång förlossningen. Så imorgon ska jag tvinga med P till Melanders och käka rääääkisar :) Kanske ska ta en snabb promenad, springa i trappor och skura golvet med, haha.
 Neee han kommer väl när han vill den lilla busungen!

Puss och god natt K.


Hårfin.

Nu är de dags att fixa håret, P är och lämnar av sina buddys så ska tvinga honom att hjälpa mig direkt han kommer hem. Jag är för tjock för att klar något själv nu för tiden.

Jag saknar min hund! Jag saknar honom massor! Jag vill att han ska komma tillbaka hit nu!




Puss K.

Ingen februari Bebbe?

Jag som trodde Midget skulle komma i februari. Verkar dock mörkt med tanke på att jag absolut inte kännt nått än.
Blir de inga värkar inatt blir de alltså en Midget i mars, egentligen är ju mars upptaget av P och April av mig. Så antingen måste han komma inatt eller stanna kvar i magen till Maj, haha.

Han kommer i vilket fall som helst bli en liten Fish som sin pappa :)

Har varit och handlar gott och blandat som jag ska smaska på till melodifestivalen, om jag kommer ihåg att se den. Missar ju varje lördag, men inte idag!! OK!

Puss K.

Scones.

Jag bakade scones idag med. Kolla va smaskiga de blev...

 

Puss K.


Sushi feber.

Jag och Ph jobbade tillsammans idag, vilket innebar att vi mest spelade poker. Hade inte så mycke kunder, det har nämligen spöregnat hela dagen. Fortsätter de såhär är snön borta till imorgon och det är översvärmningar överallt.

Efter jobbet gick jag och käkade sushi, ensam tjej. Haha, man känner sig alltid lika dum när man sitter själv och äter. Men gott var de!

Som vanligt är jag helt slut efter en heldags jobb. Nu är de dags för soffan igen, P har två buddys här så ingen kärlek till mig :( Jag får låtsas att jag ska föda eller nått så han skickar hem dem, haha.

Puss K.

Väääärkar.

Jag har förvärkar, kraftiga förvärkar, i huvudet!!
Värken har fattat fel, den har satt sig i mitt huvud istället för i magen, dumma värk.

Jag har försökt sova bort värken på soffan i väntan på curlingen. Vaknade precis av ännu värre huvudvärk, plus att jag var hungrig. Snälla P fixade flingor och mjölk, en mycket avancerad måltid ska ni veta ;)

NU ska jag borsta mina tänder på nytt, vilket är en minst 20 minuters prosidur. Sen ska jag se när vi vinner OS guld och försöka sova lite innan jobbet.

Puss K.


Muffin.

Efter vårat Bm besök bar de av till MuffinsFabriken på söder, vi käkade en varsin muffin, jag åt en med mintchoklad. Såååå smaskig.

 

P's pappa kom med färjan från Åland vid 15, så vi hämtade honom vid båten och skjutsade honom till märsta. Som tack blev vi bjudna på fläskfile och klyftpotatis, super gott. Varför är allt mycket godare när man inte lagar själv?


Söta D var hemma, P's lillebror eller han är MIN lillebror nu:) Jätte roligt att träffa honom, är inte så ofta. Men han har lovat att vara barnvakt till mIdget så vi får se om han håller vad han lovar, haha.

Nu är vi iaf äntligen hemma, jag är supertrött i kroppen. Ska göra mig klar för natten och slänga mig på sofan.

Imorgon sista jobb dagen? eller???

Puss K.


BM.

Vi fick ett mycket nervöst besök hos barnmorskan idag.

Hon började med att ta mitt sockervärde och blodvärde, båda såg fina ut som vanligt :)
Sen skulle hon ta mitt blodtryck, hon tog om och tog om men de visade hela tiden 155/95 vilket är MYCKET högre än jag brukar ha. Havandeskapsförgiftning? Det var de första som slog oss båda.

Lyssnade på Midgets hjärta som slog fint och mätte magen. Sen var de dags för att testa blodtrycket igen, men det ville inte gå ner. Så det blev en vilpaus för mig och P. Vi fick gå in i ett annat rum och vila i 30 min innan hon kom tillbaka och tog blodtrycket igen. Denna gång visade de 155/80, så de var mycket bättre. Hon tog även ett urinprov för att helt utesluta havandeskapsförgiftning.
 Allt såg fint ut till slut iaf, men det var en nervös halvtimma vi låg och vilade. Jag hade absolut ingen lust att de skulle skicka oss till Sös och plocka ut lillen.

Vi fick instruktioner om att ringa förlossningen på onsdag om han inte tittat ut innan. Då skulle de göra en hinnsvepning och boka in tid för igångsätttning, igångsättningen blir ev söndagen samma vecka isf. Men vi får hoppas de inte går så långt.

Puss K.

Isblock.

Imorse när jag gick till jobbet från bussen såg jag MASSA isblock och snö på trottoarerna. Tänkte inte mer på de förän jag läste på aftonbladets hemsida. OJojoj kolla in bilderna på de krossade bilarna. Det är verkligen livsfarligt att vara ute och promenera nu, vet inte vad man kan få i huvudet.
Sjukt halt var de också trots mina Uggs höll jag på att slå mig i backen ett tiotal gånger innan jag kom fram.

Frågan är ju om man ska gå på bilvägen eller ta trottoaren? Bilvägen känns också jävligt farlig då de inte är det lättaste att få stopp på sin bil i denna modd.

Så vilken slutsats drar vi av detta?! Jo att det är med livet som insats att ta sig till jobbet för mig och Midget. HAha, men vi är ju superwoman men följeslagare så vi klarar oss alltid!!

Puss K.

Tidig.

Det har hänt! Min buss kom i tid idag, alla andra dagar denna vecka har jag väntat MINST 30 min på att den ska komma. Men idag hände de, bussen kom exakt 09.19. Så jag var på jobbet halv 10 idag. Har hunnit med att förbereda allt för dagen och käkat fyra pannkisar, mumms.

Midget har varit lite arg inatt, sparkat och slagits. Just nu har han blåst upp magen till en balong, de känns jätte läskigt.

Dags att låsa upp dörren och vänta in flygvärdinnan :)

Puss K.

Rolig man.

Min man kom precis med "the left overs" från hans poker/OS natt.
Roligt roligt efter vad vi precis ätit och mitt klag. Men tack de gick ner de med :)




Puss K.

Hot.

Jag förstår nu varför jag inte äter stark mat, det bränner i hela min mun! Det var sååå inte värt att plåga i sig denna mat. Fy va de bränner!


 

Det första P sa var, -Jag tycker inte om stark mat så mycket. Sen petade han  lite i maten och vägrade äta. Kämpe som jag är tvingade jag i mig all mat + ett antal glas vatten. P gjorde ordning 2 st glas som stod framför mig hela måltiden :) När jag väl började äta snörvlde jag mest hela tiden och sa, - Aj, de bränns!! mellan varje tugga.

Ingen dessert hade han fixat heller, han tyckte de räckte med mina två standars kiwisar jag alltid avslutar min måltid med. Så ja jag får väl lägga mig på soffan och drömma om en Pigall...

Puss K.


Polis.

Snart måste jag ringa polisen, jag skickade P för att handla det sista till min thaigryta och han har varit borta hur länge som helst. P brukar handla på rekord tid, men inte idag.

Stär klar med köttet so I need sås och grönsaker!! JAg ska äte ris till, det har inte hänt på 100 år. Jag hatar ris.

Nu smällde de i dörren, bäst att skynda sig.

Puss K.

Spicy food.

Jag ska äta stark mat ikväll, P förslog indiskt. Jag hatar stark mat, men ett försök till att få ut Midget är aldrig fel. Jag gillar ju inte kyckling men när jag sa de skrattade P och sa att det är faktiskt inte de enda de har på indiska restauranger, haha. Så jag får hoppas på att de har nått starkt kött.

Har tid hos BM imorgon, jag hade hoppats på att vi skulle slippa detta möte men eftersom han vägrar komma ut har vi inget val.

Time att väcka sömntutan, han och Midget komemr bli bästa sov buddys. Äta sova äta sova äta sova....

Puss K.


Äntligen hemma.

Så ännu en jobbdag är överstökad, P kom och hämtade mig så åkte vi och fikade lite.
A var med mig på jobbet idag, Ph var tvungen att åka till sjukhuset till sn pappa. Vi tok städade och jag fyndade en kockskjorta som pappi ska få kolla om han vill ha. Kan vara roligt att ha i deras nya fina kök.

Nu ska jag slänga mig på soffan för ryggen och fötterna håller på att värka ihjäl sig.

Puss K.

Nothing.

Halllåååå.. Mina värkar skulle ju sätta igång nu när jag druckit halva min potion, va hände? Den var ju supersäker, haha.

Nee, fortfarande inte kännt nått förutom att jag har mycket ont i ryggen. Det är bara på kvällen jag får de så jag belastar säkert ryggen lite för mycket på dagarna.

T och P sitter och spelar som vanligt, så ingen kärlek till mig..

Ska börja göra mig klar för kvällen, är så trött i kroppen.
Sista dagarna på jobbet nu, eller hur Midget! Han får fan ta och komma snart så jag slipper jobba :)

Puss och god natt K.


My potion.

Här är den, häxblandningen. För första gången utan alkohol, haha.
Let's drink it!!




Puss K.

Bakdag.

Det blev en riktig bakdag idag, 12 plåtar branmuffins, 6 plåtar mat muffins och massa scones. P och T kom förbi cafet och hämtade mig vid 14, så nu är vi hemma. Har precis käkat lite soppa och en scones.

Har även blandat ihop min lilla häxbryggd som ska göra så Midget kommer :) Ska bricka hälften idag och resten om 24 timmar om inget hänt.
Jag tycker det är superkul med alla dessa ""bluffkurer" som ska starta förlossningen. Roligt att testa iaf, kanske blir nån placebo effekt, haha.

Puss K.

Sol.

Solen skiner på kungsholmen, jag vill gå ut från det här tråkiga cafet och sätta mig i solen.
Fick återigen vänta 30 min på bussen imorse, men de gjorde inget för solen värmde såååå skönt.

Jag håller på att baka de sista nu, scones och lite branisar. Ska proppa hela frysen full här tänkte jag, så nu väntar jag på Ph igen... Får se om han dyker upp idag, annars blir de smisk...

Puss K.

Blixt ont i ryggen.

Så var de dags för mig att få ont i ryggen. My good va ont de gör. Det är som om någon sticker en kniv i min svank varle gång jag tar ett steg. Är detta foglossning, eller är jag bara överansträngd tro?

Så fort jag har suttit en liten stund är de omöjligt att resa sig, så P får hjälpa mig :)

Ska försöka ta en dusch nu, sen kolla House. Jag vill vara House, så sjukt grym han är!

Puss K.

Hinnsvepning.

Fick tips av en mamma på cafet idag om hinnsvepning. Hon hade gått 2 veckor över tiden, och sa att om hon hade vetat om att man kunde få en hinnsvepning hade hon kräft de.
Jag vill ju helst inte bli igångsatt med dropp och grejer, så detta kasnke kan vara ett bra alternativ att testa.

När vi är hos BM på fredag ska jag tvinga henne att göra de på mig :) Undra om de kan göra de där eller om man måste till förlossningen.

Puss K.

Stackars gravida kvinna.

Har varit själv på jobbet hela dagen, är fortfarnade själv här iof. Väntar på att de sista gärsterna ska gå så jag kan få stänga. Min rygg håller på att värka ihjäl sig.
Ph skickade mess imorse och sa att han inte kommer, så vägrar han svara när jag ringer. Stod här med massa muffinssmet jag inte orkade bära själv.

Som tur var kom min hjälte P förbi och lyfte allt tugnt åt mig.
Nu är jag helt slut, magen är stenhård och fötterna trötta. Detta ska Ph få sota för.....

Puss K.

Kaos.

Snökaos idag igen, men duktig som jag är kämpade jag iväg till jobbet iaf.

Bussen var som vanligt sen och hela hantverkargatan var avstängd pga snön, så fick en liten morgonpromenad.

Nu håller jag på att baka matmuffins, väntar på att Ph ska komma och hjälpa mig bära smeten. Sjukt att man blir så handikappad med en bebbe i magen, haha.

Midget var snäll inatt, behövde bara gå upp och kissa en gång. Trodde att värkarna satt igång vid 3 snåret men de gick över som tur var. Efter idag får han komma, för nu finns muffins klara :)

Puss K.

Illa.

Jag mår illa, jätte illa. P tror de är ett teckan på att Midget tänker komma snart, jag tror att jag kommer få vinterkräksjukan.
Men jag hoppas P är den som har rätt.
Jag är super törstig och trött också, tecken på sjukdom eller hur?
Eller på att föda barn men de vet jag inget om.

Jag har sovit bra de senaste nätterna eller snarare sovit på soffan, vaknat lite och sovit lite. Det kasnke inte blir så lång tid om man lägger ihop allt, men de känns så.

Duschen väntar på mig nu, och Midget sparkar omkring. Jag tror han övar på kullerbyttor, han verkar duktig på dem nu. Men det är dessvärre inte så skönt för mig.

Jobb imorgon med, måste baka massa matmuffins till torsdag. Tänkte förbereda allt imorn så de bara är att ställa in i ugnen torsdag morgon, vet ju inte om imorn är sista dagen jag kan baka.

Puss K.

Bust.

Så nu var de klart, jag har precis överfört pengarna till vår uteplats. Nu är det bara att vänta på att de ska börja bygga och att sommaren ska komma.

Jag och P har gått till St eriksplan idag, först ett bankbesök sen fika på favvo mackastället. Jag käkade likadan macka som igår och så delade vi på en beskvi till dessert :)

Jag kastade massa snö på P på vägen hem, så var tvungen att springa ifrån han. Eller mjo de gick ju inte så bra med tanke på att jag väger 100 kg. Men jag är ju imun mot allt tills Midget kommer så han fick inte kasta tillbaka :)

Lilla Midget har hicka nu igen så jag ska sätta mig i soffan och hoppas på att han slutar.

Puss K.

Midgets kurva.

Här kommer alla mina magbilder i följd :)


  
V 6+1                        V 24+0                    V 28+4  

    
V 34+1                       V 38+1                      V 40+0

 

Japp där är de, alla magar de senaste månaderna. Tänka sig att det bor en liten kille där inne, som snart ska komma ut. Ska bli så sjukt spännande, jag kan verkligen inte föreställa mig hur de kommer att bli. Längtar tills lilla Midget vill tittta ut!


Puss K.

 


God Morgon.

Jag har precis stigit upp från sängen, bättre sent än aldrig, haha.

Jag och P gick inte och la oss förrän 8 imorse, vi kollade hockey, curling ja allt som fanns. Vaknade imorse igen av lite värkar, man klart de gick över lika snabbt som de kom.

Kollade på termometern, den visade 13 minus!! Vet i tusan om vi ska orka ta oss ut i kylan, P sover fortfarande och jag tror inte han är så sugen på att gå ut eller upp heller för den delen.
Jag skulle behöva gå till banken idag, måste fixa pengar till uteplatsen. Och så vill jag fika också, kanske en sånn gid skagernmacka ja fick igår... mumms.

Puss K.

Ingen Midget 21 feb.

Midget var inte en av de 5% som kom på sitt utsatta BF. Har inte kännt nått mer idag än nån annan dag, så vi får väl se om de vill sätta igång nån gång.
 
Jag och P ska vara vakna hela natten och kolla OS, eller P kommer iaf vara de jag lär väl somna.

KOllar curling nu, norges spelare ser ut som de kommit från alice i underlandet. Vem i hela fridan har designat deras byxor, haha.

Back till soffan nu med chokladpudding i högsta hugg. P har nämligen gjort ett nytt försök idag som för hoppningsvis går att äta :)

Puss K.

Snöskulptur?

När vi skulle ta bilen till jobbet möttes vi av de här.

  

Som tur är fick vi hjälp av en snäll man som hade en snöskyffel i sin bil, tur att vi har 4-hjulsdrift iaf. Annars hade vi inte kunnat åka nått denna vinter.

 

Vi tog bilen till st eriksplan och käkade en varsin macka innan vi åkte till jobbet. Jag åt en ciabatta med skagenröra, helt underbar va den!

 

Puss K.


Woops.

Jag gick in för att väcka P och va hände? Jo jag somnade och han gick upp, vaknade nu av att telen ringde. De ska nämligen stänga jobbet snart och jag måste dit och inkassera.

Jag och P som skulle på promis och fika, det var med 100% säkerhet därför han inte väckte mig, haha.
Vi får väl se om de kan bli nån liten promis efter jag varit på jobbet eller om vi får ta de imorn.

Puss K.

Midget.

Nu är de hela 40 veckor han har bott i min mage. I morse hade jag lite småvärkar men de verkar inte som det blir några fler. Är bara 5 % av alla barn som faktiskt föds på utsatt datum, men Midget är ju speciell så man vet aldrig om han tänker komma idag.
Jag satt och läste lite förlossnings berättelseer igår, ska bli intressant att se hur de blir för oss.

 

Här har vi magen, med en klar Midget. Jag trodde den skulle vara 100 gånger större vid det här laget. Men har man tur så har man...

 

Puss K.


Loppet igen.

Jag blev väckt av telen imorse, A hade problem att ta sig till jobbet. Inga tunnelbanor eller bussar gick, så jag sa åt han att ta taxi :) Helt sjukt att allt står stilla när det blir lite snö. Solen skiner iaf så jag ska försöka få med mig P på en promenad med lite fika kasnke.

Jag har sånn tur!
När jag gjort klart min frulle satte jag på tv'n, och gissa vad de visade!? Jo, loppet från igår som jag somnade i. Jag kom in perfekt där jag somnade igår, så nu har jag lyckats gråta lite mer när de hjälper honom att få försprånget. Trots att jag vet hur de kommer sluta så kommer jag med all säkerhet gråta en liten skvätt när de går imål iaf :)

Nu ska ja se sista varvet :)!!!

Puss K.

21 februari.

Jag ser nu att klockan är efter tolv. Idag är de alltså 21 februari, Midgets BF!!
Så nu ska jag lägga mig i sängen och vänta på att värkarna ska börja ;)

Jag har ju iof sagt till honom att han ska komma på torsdag för jag har en stor beställning till onsdag på jobbet. Så jag måste jobba minst till onsdag...
Stackarn, jag skjuter hela tiden upp datumet till när han får komma.
Midget måste vara sjukt förvirrad i magen, först 14e, sen 15e, sen 21a och nu 24e eller 25e, haha.

Puss K.

Tårar.

Klart jag missade melodifestivalen, jag visste redan när jag skrev att jag skulle se det att jag skulle glömma bort.

Jag och P gick till ica och köpte lite godis för att ladda upp för längdskidorna. Vi båda somnade efter halva loppet, P vaknade med 10 min till mål och jag på upploppet. Ojojoj va jag blev förvånad när jag såg att vi låg etta och trea. När jag väl fattade att vi var grymma kom tårarna, jag fattar inte att man kan bli så glad för nån man inte känner.

Nu ska tårarna torkas och jag ska hoppa in i duschen.

Puss K.

P's look a like.

Jag zappade omkring och trodde jag såg P, oh my gooood va lika de är.
P och den lilla kycklingen!!

 

Sitter och väntar på att Anja och Vonn ska köra super G, solen skiner och de har sjukt fin backe. Jag vill åka nu!!

Om bara min lilla Midget kan ta och komma ut så jag kan få ta en sväng i backen.

Imorgon är jag ledig, helt sjukt. JAg har inte varit ledig en söndag på jag vet inte hur länge, jag är tilloch med ledig måndag med. Så man kan nästan säga att jag har semester.

Melodifestivalen idag va? Jag har ju kommit in när de har varit 5 min kvar de senaste två lördagarna, men idag ska ja se hela :) Kommer antagligen glöma iaf, och P lär ju INTE påminna mig, haha.

Puss K.

Snö snö och åter igen snö.

När ska de sluta snöa, det är kaos i sthlm. Busssarna vägrar komma i tid, det kommer inga folk och fikar och jag börjar bli deppig av all snö.

Det var super lugnt på cafet idag, Ph sa att de sagt på nyheterna imorse att om man kunnde stanna inne så skulle man göra de!
Så jag spenderade hela dagen med att dricka basilikate och äta muffins, det var rätt ok de med.

Jag glömde att berätta att min man (eller han som borde vara min man) köpte årets andra wienersemla till mig igår. P har lovat att köpa en till mig i snart en vecka men han håller aldrig vad han lovar. Tur för mig att min andra man Ph är lite mer omtänksam..

Jag har, hör och häpna, haft lite förvärkar idag. Det var inte igår, tyvärr har de gått över nu men de kasnke kommer tillbaka om jag har tur. Midget ska ju faktiskt komma under morgondagen!!

Puss K.

Besvikelsen.

P påstår att han "tappat formen" på chokladpudding fronten. Jag kan inte annat än att hålla med. Den var alldeles för hård, allt detta tjat om rätt fördelning av pulver och mjölk. Så klarar han inte ens av att fixa det själv, jag är mycket besviken, MYCKET! Här hade jag gått och väntat på den godaste chokladpuddingen jag någonsin ätit, och vad fick jag?!

Nu ska jg kolla klart hockeyn och sen sova, jobb imorgon igen!!

Jag funderade på en sak förrut.. Kan man känna när man ska föda? Tex, låt oss säga att Midget kommer födas i morgon bitti, skulle jag känna de i kroppen NU då?

Puss K.

Pinsamt.

Jag glömde berätta vad jag och P köpte idag. Egentligen vill jag inte säga de men jag bara måste få lätta mitt hjärta.

Vi köpte kläder på ICA Maxi!! Mm ja vet va ni tänker nu. Vilket "white trash" den där tjejen är alltså...
Men de var jätte fina, jag har haft problem med att hitta pjamaser och byxor med fötter i till Midget. Så när vi gick förbi klädavdelningen kollade jag mig snabbt omkring så ingen såg mig och sprang dit.
Där fanns de! Hur mycket som helst, dock var det mesta stora storlekar men lyckades iaf hitta 2 par byxor i rätt storlek.

Men ärligt, berätta inte för nån att jag handlat kläder där.. OK!? Särskillt inte för Midget, han kommer bli sååå besviken. Han tjatar alltid om att han ALDRIG skulle ta på sig kläder som inte är märkeskläder, just nu är han sjukt inne på peak kläder.
 Oh my god va han tjatar om att vi ska dit och shoppa, tror han hört P snacka om att de är de enda kläderna han använder.



Puss K.

Köttbullehunden.

Jag behöver R, jag har gjort massa köttbullar. R älskar när jag gör köttbullar, för när alla ätit ser han nästan ut som en liten köttbulle. Han äter hur många som helst den bortskämmda lilla hunden.

 

Mammi var stolt! Jag har gjort sås med köttbullarna. Det blev jätte gott! Köttbullarna blev också jätte bra, jag gjorde dem från receptet i mitt huvud. MM ja vet helt sjukt att det ens fanns ett recept där.
Jag var nära på att ringa och fråga hur man gjorde såsen, men sen körde jag på känsla. Och ni skulle ha smakat hur smaskigt de blev.

P stod för desserten, så snart blir de chokladpudding. P har länge sagt att han är expert på chokladpudding så vi får väl se om den är så himmmmmmmmla god som han säger.

Puss K.


Storhandling.

P hämtade mig på jobbet halv tre idag, så åkte vi iväg och storhandlade. Vi kännde oss som två 45 åringar med 3 barn hemma och ett till på väg, haha. Nej då så illavar de kanske inte man jag kännde mig iaf VUXEN, och de händer inte så ofta.

När vi packat in allt i kylen somnade vi båda på soffan, jag vaknade nu och P sover som vanligt vidare.

Jag köpte massa köttfärs så måste ut i köket och rulla en miljon köttbullar snart, mindre kul.

Midget verkar verkligen trivas inne i magen, fortfarande inga tecken på att han tänker komma ut. Barnmorskan sa att har han inte kommit innan 9 Mars plockar de ut han, haha. Så vi får se när den lilla saken vill komma ut!

Puss K.

Grattis Granny.

Min lilla farmor fyller 80år idag, Grattis Grattis Grattis!

Tyvärr bor hon långt härifrån så jag och P kunnde inte åka dit och gratta henne,
Men vi kommer i sommar :)

Puss K.

30 min till listan.

Japp, då var de dags igen.
Plus 30 minuter till buss nr 40 förseningslista, fatta hur mycket längre jag hade kunnat sova ist för att stå och vänta på denna satans buss!

Helt dött på jobbet, snöar gör de också jätte kul. För man är ju inte trött på snö nu, Nej absolut inte!

Midget var vild igår kväll, vi kollde först på Anja och sen på Ferry. Midget blev överlycklig när Anja kom 3:a och skrek; "Mamma, du vet att jag också kommer tävla i OS!" Och JA Midget de vet jag, men om P får bestämma blir de nog tyvärr inte i alpint. Men kvinnan i huset har ju oftast sista ordet så det kanske inte är helt omöjligt endå ;)

Nu ska jag dricka basilikate och hoppas på att Midget vill se solljus snart, men inga värkar än för nu är de öken härinne. Jobbigt om de skulle starta när jag är helt själv...

Puss K.

Middag.

P lagade mat idag, kors i taket. Det bjöds på mos och lövbiff med bea. Han hade tillochmed gjort lite grönsaker vid sidan.

Till dessert fick jag en pigall, riktig lyx middag. Jag tror han förstod att jag blev arg när han inte svarade.

Nu är jag så trött att jag nästan stupar, bäst att duscha innan de händer.

Puss K.

Arg.

Jag och Midget är arga på P, vi överväger att utesluta han från förlossningen.

Jag ringde nämligen honom en miljon gånger under dagen för jag ville åka och handla. Svarar idioten i telen?? Nej, jag blev jätte arg, tänk om det var idag Midget hade velat komma! Jag tog bussen hem och skrek lite och nu strejkar jag!

Midget har fått hicka igen, such kan han inte bara ta och komma ut nu. Han kan hicka i verkligeheten ist!

Inget mer blod idag :)!

Puss K.

Blooood.

I går när jag skulle gå på toaletten kom det blod, min första tanke var att de var slemproppen som hade lossnat. Sprang in till P's data och började googla, men de verkade inte vara de. Knuffade på magenför att se att Midget levde och de gjorde han.

Nu på morgonen ringde jag vårdguiden och skulle fråga, men då blev jag hänvisad till förlossningen.
Så nu har jag pratat med förlossningen och de sa att så länge de inte upprepades eller att Midget slutar röra på sig behöver jag inte oroa mig.
Barnmorskan jag pratade med var super gullig och snäll, jag tycker ju att det är ganska pinsamt och ringa och fråga saker om de inte är nått allvarligt. Men hon sa att jag skulle ringa dit DIREKT om jag hade några frågor :)

Nu ska jag torka golvet.

Puss K.

Mumms.

Min middag, åååh va gott de är!

Läslig krach i störtloppet för Anja, kaos på OS känns som de går fel överallt med säkerheten.

Nu ska jag göra mig klar för kvällen, både jag och P är sjukt trötta.

Puss K.


Soffan.

Somnade fint en timma på soffan innan Ph ringde och väckte mig, han hade varit på akuten igen och fått kovepenin för sin hals. Får hoppas han blir frisk nu!

Pratade precis men P, det hade tydligen varit jobbigt. Det andra laget hade tydligen varit bra, när jag frågade han hur de gick svarade han; -"Jag spydde nästan, trodde jag skulle svimma." så jag antar att han fick ta i iaf :)
Hade varit kul att se, jag ångrar mig lite nu att jag inte följde med.

P skulle förbi favvo sushihaket på vägen hem och köpa lite middag till mig, orkar inte röra mig från soffan.
Det är ju faktiskt damernas störtlopp med, P vet att de är min favvogren. Jag blir så sjukt sugen på att åka när jag ser dem.
Väntar på favvon Vonn..

Puss K.

Spöken?



BM.

Det gick bra hos BM, mitt blodtryck var lite högt men Midgets hjärta slog perfekt.

Hon mätte magen till 32 cm, så en ökning med 1 cm sen sist. Vi fick en ny tid nästa vecka på fredag så vi får se om han vill titta ut innan. 

P är iväg och spelar nu eller 1630 börjar matchen, jag hade så gärna velat se men mina ben värker sjukt mycket idag. Förståligt med tanke på att jag inte suttit sen jag gick upp kl 5 imorse.

Nu ska jag lägga mina ben högt och försöka käka nått.

Puss K.

Frukost möte.

Frukost mötet är nu avslutat och jag är själv igen, A har precis gått hem.

Varje möte är de alltid nån av kvinnorna som är extra jobbig. Idag var de en tjej som absolut inte kunde dricka svart te, och var tvungen att ha varmt vatten bara, 3 refils. Sista gången hon var vid kassa var hon tvunden att påpeka att jag glömt ett E i smoothie på en skyllt! Att de orkar, har de inget bättre för sig än att klaga och påpeka saker.
Majoriteten av dessa kvinnor är iaf super gulliga, tack och lov för de.

P kommer och hämtar mig vid 14 idag, då ska vi till BM och till L med fakturor, tror jag måste banka med.

Kl 16, går P's premiär av stapeln, ska bli kul att se hur de går.

Midget verkar fortfarande inte ha några planer på att komma ut, vi får se vad Bm säger idag.

Puss K.


Tidig morgon.

Imoron är de frukostmöte igen, Yippie. Så skojigt att vara på jobbet från kl 6.
Jag kommer vara lagom trött när jag ska till BM kl 15.
P's match är imorgon med, jag kommer tyvärr inte kunna följa med och se den. Jag vet redan nu att jag kommer vara alldeles för trött, sen skulle de käka nån middag också så bäst att va hemma i soffan.

Nu ska jag lägga mig i sängen och hoppas få mer än 3 timmars sömn inatt.

Puss K.

Skidskytte o mat.

Mötet gick fint, vi fick inte reda på så mycket mer mot vad vi redan visste.
De hade inte kollat upp hur mycket plats vi skulle få utanför, men de skulle kolla de på nästa styrelsemöte.
Vi kommer i vilket fall som helst sätta in dörrar, men vill ju kunna sitta ute!

Blev stress från mötet, P kollade klockan var 5 minut så vi skulle hinna hem till skidskyttet.

Ska springa till köket och göra mos nu, för jag kan inte få P från soffan.

Puss K.

Möte.

Snart ska jag och P iväg på balkongmötet.
Ska bli kul att se hur de har satt våran uteplats, de har inte så bra koll på hur de ser ut utanför våran lägenhet verkar de nämligen som.

Jag har fått tillbaka LITE förvärkar igen, notera LITE. Men de finns nu iaf, känns bättre än att de är helt borta. Jag får ju för mig att han aldrig kommer komma ut när jag inte känner nått.
Det tog förövrigt 1 timme idag innan G såg att jag var gravid, haha. Jag är grym på att dölja Midget, inte för att jag försökte men endå.

Nu ska jag sminka bort mina blå ögon, vill ju inte att de i huset ska tro att jag blir misshandlad.

Puss K.

Semlor.

På väg hem från jobbet tänkte jag köpa med mig två semlor till mig och P. Det var lättare sagt än gjort, redan kl 14 när jag slutade var de slut på de två bagerierna närmast mig.
P lovade att jag skulle få en semla imorn ist, men ja vill ju ha en idag! Det är ju idag de är semeldagen!!

G. var med på jobbet idag och lärde sig allt, jag har jobbat med henne förut så jag visste att hon skulle lära sig snabbt. På torsdag kommer nästa tjej som ska lära sig, tror hon kan få de lite svårare men vi får se.

Nu ska jag göra blåbärspannkakor med linfrön, mumms?! Premiär, så hoppas de blir goda.

Puss K.

Salongen.

Det var stress på skönhetssalongen idag, jag var såå tvungen att se Kalla vinna OS guld. P fick rapportera in till duschen var femte minut till starten. Jag blev klar i tid och han se loppet :)

Jag är så seg i huvudet nu. Min köttfärssås tex, den innehöll ingen lök. Jag stekte köttet, la i tomater kryddade osv. När allt var klart tänkte jag; Oj va snabbt de gick. När jag sen smakade på den förstod jag varför, ingen lök, haha. Tror dock inte P märkte nått, han är inte så bra på mat.

Nu ska jag fixa håret och lägga mig och läsa lite i min bok. 
Imorgon är de Semeldagen!!

Puss K. 

P's träning.

P knyter sina skridskor, för löst enligt min mening men han ville inte ha hjälp.
Notera MINA rosa fina skridskoskydd.

 

Isen spolas inför den heta comebacken!!





En trött P efter två varav runt isen..

 

Måste säga som expertkomentator att formen såg fin ut trots mjölksyran.

 

Puss K.


5 min Pass.

Japp, årets första skridskoträning för P är över, den varade i hela 5 minuter.

Midget skrattade så han fick hicka och jag höll på att frysa ihjäl.

-"De känns som jag har sprungit en mil i halsen". Haha det var de första P sa när han kom av isen. Så jag antar att de var jobbigt, man har ju inte den bästa konditionen efter 5 års vilande. Även om jag personligen tror att jag förtfarande har kvar alla mina skidmuskler...
Blir väl nån trip till sälen eller åre nästa vinter, då ska jag överbevisa alla som säger att jag inte har några muskler kvar.

Nu ska de lagas spagetti och köttfärssås, P sa att han behövde ladda med kolhydrater nu eftr träningen. Så det är bara att lyda, haha.
Sen blir de längdskidor med Kalla :)

Puss K.

Träning.

Jag och P har degat i soffan hela dagen, vi har kollat på Beck med fördröjt tal, haha. Ingen höjdare men de gick de med.

Nu ska de bära av till skridskobanan, P ska träna. Jag har mina grillor här med men tror jag ska avstå, Midget snacka om att han var rädd att jag skulle skära mig på skenan och svimma. Tror Mammi har skvallrat om nån insident, haha.

Jag återkommer med bilder, haha P kommer bli överlycklig.

Puss K.

5 days to go.

Idag är det 5 dagar kvar till BF (för er som är lite efter BF=Beräknat Födelsedatum).
Hoppas han inte kommer två veckor efter bara, börjar bli irriterande med denna magen. Om jag visste att det var en månad kvar hade de nog inte varit så jobbigt, men det är ju så nära nu.

Tänka sig att Midget bott i min mage i 40 veckor, det är jätte konstigt ju.
På onsdag ska vi till BM igen så vi får väl se vad hon säger. Denna vecka är faktiskt ganska fullbokad, så inte helt omöjligt att han vill titta ut.

Imorgon har vi ju uteplatsmötet, onsdag P's comeback, morgonmöte och BM. Plus att jag hela veckan ska jag lära upp tjejerna på cafet.

Nu ska jag väcka P.

Puss K.

Valentines Day!

Blev inget bloggande igår, det var ju faktiskt alla hjärtans dag + att jag jobbade.

Jobbade till kl 17, när jag kom hem tog min man med mig till hemlig destination som visade sig vara restaurang Kungsholmen.

Jag har aldrig varit där tidigare, det är en an Melkers restauanger. Maten smakade toppen jag käkade fisk och P käkade kött. Någon dessert blev de tyvärr inte för mig jag var såååå mätt, Midget bråkar lite med mig magsäck skulle jag tro. Men P åt iaf en banana split med mango, såg super god ut. Trist jag inte orkade, men P lovad att vi skulle gå dit igen.
När vi kom hem fick jag fem stora fina rosor som jag satte mig i soffan och sniffade på medan jag åt lite choklad.


Så min Alla Hjärtans Dag var helt underbar, ingen Midget kom dock. Så får se när han dyker upp.

Puss K.


Slagen?

Eftersom jag har så svårt att sova har jag blivit MYCKET svart under ögonen, det är som två svarta sträck under ögonen precis vid kinden. Först trodde jag att de var jag som hade slarvat med sminket men nu efter en vecka börjar jag inse att det inte är smink.
Det ser jätte roligt ur, precis som om någon har slagit till mig, tur att de finns smink som kan täcka över de värsta.

Nu ska jag slänga mig i soffan...

Puss K.

OS.

Härifrån kommer jag se hela OS, jag har fixat massa kuddar, täcke och en uppvärmd riskudde. Kan de bli bättre, ja de kunde de faktiskt ha blivit.

Jag ville bädda ut bäddsoffan, våran soffa är nämligen en helt utmärkt säng. Men det satte duktiga P stopp för,
-"Vi ska ju faktiskt äta chips." ojojoj va duktig man måste vara hela tiden då!
A-L och B ni kan ju tacka P sen för att eran säng inte innehåller chipssmulor, vilket den hade gjort om jag hade fått bestämma.


Puss K.

Bilder.

Tygerna jag valde ut.

 

Två små möss Midget ska få ärva av P,

hans mamma har tagit väl hand om dem :)

 

Puss K.


Hörnan.

Midgets hörna i sovrummet börjar bli överfull nu. Tur att inget är ihopsatt än då hade de varit kaos.
Vi fick en superbra sophink av Ps mamma idag, för blöjor så de inte luktar.
Hon hade även sytt massa lakarn och örngott i tyger som jag gillade. Jag är ju inte så mycket för färger som de flesta som känner mig vet, så hittade fina tyger på ikea som hon sydde av. Alla lakarn som finns att köpa till barn är ju så puttinuttiga, me not likii.



Ryktet säger att jag ska få massage till skidskyttet, hoppas på de stämmer, haha.

Puss K.

Besök.

Hade svårt att sova inatt igen, vaknade 5 sen var de kört. Låg och läste lite i min bok innan jag gick upp.
Kollade på invigningen av OS, jag blir helt tårögd när de går in haha så töntig.

P s föräldrar kom hit vid 11, hans pappa fixade trösklarna och vi andra åkte och shoppade lite. Jag var på gina igen och köpte tre basic tröjor.

Har mått lite småilla hela dagen, inte kul alls. Jag hoppas de går över, är säkert Midget som försöker trycka upp maten jag trycker i mig :)

SKa börja med maten nu, sen Skidskytte. Jag och P har laddat upp med chips.

Puss K.

Mat.

Sitter och väntar på att P ska komma hem med lite mat till mig, kylskåpet är helt tomt så gick inte att laga något. Han har varit och spelat så jag tvingar han att köpa mat på vägen hem. Vill ha sushi men tror favvohaket kan va stängt :( så vi får se va de blir.

Sorgligt att sitta ensam en fredagkväll, inte den första de senaste månaderna. Jag saknar att gå ut och umgås, om jag bara kan bli av med magis kan man ju börja röra sig igen. Men då finns de en stor risk att jag vägrar lämna Midget, tror de kan va svårt att få in honom på V.

Maten var är du!!

Puss K.

Basilikate.

Japp då har man börjat med nästa bluff grej. Basilika te sägs hjälpa till att få igång förlossningen lika så annanas och massa andra saker.
Så idag började jag dricka basilikate och så käkar jag minst en halv annanas varje dag :)

Färdknäppen ska tydligen kunna hjälpa med, så på söndag ska P få åka, haha. Det är ju Valentines day och allt, vi få iof se hur han sköter sig om jag få någon fin middag och mys.

Puss K.


Barnvagnar.

Vilket fenomen mammor med sina barnvagnar är egentligen.

Trots våran skylt tas de in minst 5 barnvagnar om dagen hit, två mammor har precis kommit in med sina barnvagnar. Jag förstår om ungen är 4 veckor att man kanske inte vill lämna honom ute själv, men dessa mammor tar ut sina barn ur vagnarna och sätter dem i barnstolar. Varför är de då såååå viktigt att ha barnvagnen här inne!? Tror de nån ska sno dem eller?

Nillan! Om jag motförmodan gör någon av dessa saker när vi är ute, slå mig så hårt du kan!!!

Tar in min barnvagn nånstans
Börjar amma bland folk
Luktar om ungen har bajsat
Låter honom skrika så omgivningen blir störd
Ber någon värma välling till mig

Lova att du säger till mig då, ja alla som ser mig göra något av detta. SLÅ MIG!!

Puss K.


Comeback.

Haha!!!
 P berättade imorse att hans pappa hade anmält honom till Korp hockey med hans jobb. På onsdag går första matchen i huddinge, jag höll på att dö när han berättade.
 Vi snacakr alltså att P ska orka spela en hockey match killen har inte tränat på minst 3 år. Denna matchen måååste jag se iaf, så Midget you better stay in there! Till torsdag iaf, haha.

Jag kommer le hela dagen när jag tänker på denna match!!
Det ska tilläggas att P har skrytit på rätt så rejält om hur grym han var på hockey innan han slutade när han var 18...

Puss K.

Seg natt med Sege.

Sege är min nya följeslagare, vi är kära, vi är bästisar. P är lite avundsjuk på Sege tror jag bestämmt, han försöker alltid ta honom ifrån mig.
P. var dock inte hemma i natt så jag och Sege hade myskväll, vi läste 50 sidor i min nya bok sen skulle vi sova.

Detta var mer problematiskt, Midget ville inte vara stilla i natt heller. Men efter ett tag lyckades vi somna iaf. Vaknade dock massa gånger inatt och från 5 var de omöjligt att somna om. P. kom och la sig vid 7 så jag tvingade honom att prata med mig :)

Står på jobbet nu, har kämpat med alla leveranser och gjort ny kyckling. Nu är jag helt utmattad, blir en tidig kväll i kväll skulle jag tro.

Puss K.

Sova?

Hoppas jag kan få en fin nattssömn inatt, behöver de efter idag och natten som var. Midget har faktiskt varit snäll här på kvällen så om jag har tur så tänker han vara det inatt också.

Ska ta en låång dusch och sen börja läsa min bok. Hoppas den är bra, självbiografier brukar ju bara de så hoppas på de bästa.

Ska nog ta mig en liten sovmorgon imorgon med, skönt att få ligga kvar lite extra. Ska försöka ta mig till Gina imorgon med, finns en tröja där jag skulle vilja ha i fler uppsättningar.

Nu CSI Miami, ååå vad jag skulle vilja vara i Miami nu eller spanien eller ja var somhelst där de är + grader. Ska de aldrig bli vår i denna stad!?

Puss K.

Saknad.

Min bushund, vill alltid ha det som finns i mattes väska.

Puss K.


Heldag med Ph.

Jag och Ph har haft en riktig heldag idag, vi stängde jobbet tillsammans sen stod shopping på schemat. Ph ska på dejt på lördag så vi var tvugna att fixa lite nya kläder till honom. Blev en super fin skjorta och ett par jeans, får han inte ligga nu ja då får han de aldrig ;)

Sen var vi båda hungriga så de blev sushi på vårat favvo ställe. Man ska ju egentligen inte käka sushi när man är gravid men jag gjorde ett undantag men tog ingen lax iaf :)

Nu har jag precis käkat upp min goda semla, P är och spelar på casinot så nu ska jag kolla tv. Mina fötter är helt slut behöver massage!!

Puss K.

Tack Ph.

Kolla vad min älskling gav mig idag...



En ny bok och en wienersemla, han är allt bra snäll min Ph.

Puss K.

Tornado.

Inatt har det varit kaos hemma hos mig, Midget har varit tokig. Jag tror han försökte gräva sig ut ur magen inatt.

Jag somnade på soffan framför fotbollsmatcher P kollade på, P väckte mig vid 23 och jag gick in till sängen. Det var helt omöjligt att somna om. Jag har ALDRIG kännt Midget sparka och böka runt som han gjorde, efter en timme av oavbrutet sparkande var ja supernära att ringa förlossningen och låtsas att han skulle födas, haha.

Lyckades somna efter nån timme, men vaknade flera gånger av att tjockisen lekte tornado?

Alla säger att i slutet av graviditeten är barnet lugnt i magen då de förbereder sig för en förlossning, men inte min Midget, Nej Nej är man vild så är man!

Tog mig en liten sovmorgon imorse, bara en halvtimma som jag låg och stirrade i taket, men iaf :) Men de är en hemlis ;)

Puss K.

Hippie Midget.

Vek ihop Midgets nya kläder, höll på att dö. Han kommer verkligen inte kunna ha dessa kläder utanför våra ytterdörrar, haha. När Mammi gav oss den tyckte jag endå att de var helt ok, men nej det var de inte. Men de duger fint hemma!
Här kommer ett litet utplock från hippie kläderna, fatta att jag haft dessa på mig, haha.



Puss K.

 


Helt slut.

Hemma från jobbet nu, jag har nästan inget alls att göra på dagarna men endå är jag HELT slut när jag kommer hem.
Min Bm sa sist att jag skulle ta och sluta jobba om jag kännde mig trött, men hur trött kan hon ha menat då?
Jag klarar mig ju, haha det gör jag ju alltid...

Nu ska jag slänga mig på soffan, tills tvätten är klar.
Jag fick massa fina (haha) kläder av mammi när hon va här som jag haft när jag var liten, som tvättas för fullt idag.
Jag kan ju säga att de kommer bli en liten hippie unge med tanke på de där kläderna. haha

Puss K.

Tråååkigt.

Det är tråkigt att vara ensam på jobbet, ja vill att Ph ska komma. Eller iaf en kund.

Ska försöka slänga ihop några chokladbollar för att få tiden att gå snabbare. Vore gott med kladdkaka, oh my good va jag har börjat blivit sugen på sötsaker. Jag har aldrig vait de förut, tur iaf att de kom i slutet av graviditeten ist för i början. Annars hade jag sett ut som ett hus idag, haha.

Dags att ringa och skriika på vårat larmföretag, riktiga åsnor.

Puss K.


Det snöar igen.

Snön faller ner över stockholm idag igen, vad innebär detta?
Jo att min buss är 20 minuter sen (standard) och att jag inte får några kunder till cafet. Yippie mig kommer bli en fin dag de här.

Jag måste försöka ta mig iväg och köpa en bok idag, har fortfarande inte lyckats med de. En wienersemla vore fint att hitta också.

Midget har varit snäll inatt, han ville inte komma ut. Jag vaknade bara 3 gånger så jag är mycket nöjd med natten. Mina mini värkar fortsätter, vore kul med en riktig värk, haha. Det lär jag inte säga då.

Puss K.

Midget får komma nu.

Håret är tvättat och klart, magen är mätt och ja nu är de bara att komma för Midget.

Så inatt och imorgon nattt är de ok att komma till världen sen är de paus i 3 dagar innan han får komma igen. Jag orkar faktiskt inte jobba hela dagarna och göra mig fin varje kväll, så var femte får de bli.

Nu står de en skål med annanas och kiwi och väntar på mig, tänkte se house ikväll med. Får se om edt finns något att kolla på innan.

Puss K.

Mat och semla?

P är iväg och handlar, det ska bli korv med mos min favvo.

Har letat efter wienersemla på 4 ställen idag så P skulle gå förbi ett annat bageri på väg från affären och kolla om de har där. Men med mig tur lär de väl inte finnas. Jag vet att de finns på söder, men ska de vara så svårt att få tag på dem i vasastan??

Nu ska jag laga mat, sen är de skönhetssalong här hela kvällen. Förvärkarna har ju kommit igång igen så bäst att göra sig fin.

Puss K.

Dagens UL.

Midget väger nu 3034g, en liten tjockis med andra ord. Eller nja han var beräknad att väga 3300g, han såg ut att ha de fint därinne iaf. Hon hade lite svårt att mäta hans huvud då de låg så långt ner i mitt bäcken.

Har haft lite förvärkar nu igen under dagen, Yippie mig. Började bli lite orolig när de försvann, vill ju inte han ska stanna kvar därinne för alltid :)

Nu ska jag vila lite efter dagens jobb, måste väl laga lite mat med.

Puss K.

Hembesök.

Nu ska vi till sös och hem till Midget. Jag har precis käkat frulle och ska nu springa in och väcka en sovande P.

Ska bli super kul att se han igen, var endå en månad sen senaste ul. Måste vara tråkigt att bara få kolla in med 1 UL, som faktiskt är standars. Så vi har haft lite tur kan man säga.

Ne nu måste jag skynda mig.

Puss K.

Ingen bok.

Klart jag glömde köpa mig en ny bok idag, allt viktigt ska man glömma, haha.

P har åkt iväg till Krukan för att vinna ihop pengar till uteplatsen ;) Men som tur är har han fixat lite avsnitt på lilla datan så jag kan kolla på dem från sängen, så behöver kanske ingen bok idag.

Ska sova nu, upp tidigt imorn och gå på UL.
KOllade upp i takt när jag duschade, ojojoj va fint det är nu. Helt vitt och lister finns de med. Tack Tack Tack :)

Puss K.

Balkongprojektet.

Jag visste att de skulle bli problem med detta projekt, direkt han kom innanför mina dörrar visste jag!

Har fått infoblad om detta idag iaf och en faktura på fina 54 023:- som ska vara betald SENAST 26 februari, står de med fet stil.
Sen står de lite vad som ska ingå i detta pris, det är här de intressanta börjar komma. Vi ska ju inte ha balkong utan bara uteplats men endå kostar de lika mycket som hos de som ska ha balkong. Så jag får för 54 fucking tusen Dörrar ut till gården, inte ens elementet som ska bytas ut betalar de då, nej nej de tillkommer extra för de. Och för att inte tala om "speglarna" vi redan har vid fönstret de ska tas bort och sen kostar de oss 3500:- extra för att få tillbaka dessa!!! 

Jag har skickat ett argt mejl till gubben som var här så får se vad han svarar.


Vi vann iaf matchen och P har köpt kakor till mig, tur de annars hade de brunnit rejält i mitt huvud.

Puss K.

Fina brevet.

Mitt finfina oranga brev kom idag, vilket skämt de är egentligen. Jag har jobbat tok mycket sen jag tog studenten och endå har jag knappt samlat ihop några pengar alls. Jag kommer bli en fattig pensionär om inte P tänker vinna miljoner och försörja lilla mig.




Ojoj nu börjar min och P's match igen. HV-Djurgårn, de är slagsmål här hemma!!
Jag ska tillägga att JAG leder :)

Puss K.


Midgets hus.



Här bor han min lilla Midget, på en pyttelinten bostadsyta :)
Kolla mitt as, helt borta tror Midget käkat upp de. Han kunde inte käka mina love handels nej nej men min redan obefintliga rumpa var de inget fel på.

Puss K. 

Ul imorn 10.00

P. är överlycklig vi fick en tid på sös imorn kl 10.00. De första han frågade mig var om de inte hade nån tidigare tid, haha.

Så cafet får öppna lite senare imorgon för nu ska vi kika in till Midget. Kommer antagligen vara svårt att se nått nu när han är så stor.

Jag åt nyss världens godste biskvi och P käkade som vanligt en semla. Jag letar ihjäl mig efter wienersemlor, men de tycks inte finnas nånstans i hela sthlm :( De är ju mina favvosar!!


Puss K.

Tillväxt ul.

Ja då har vi kommit hem från BM och alla andra sysslor vi hade idag.

Magen mätte till 31 cm idag igen, så nu blir de ytterligare ett tillväxtultraljud för 20 gången ungefär. Haha.
Får se när vi får en tid dit, borde bli denna vecka.
Mitt blodtryck var finfint som vanligt 125/65.

Pratade lite med Bm om hur allt känndes och om vi var nervösa, men allt känns lugnt så blev ett kort möte. Fick tid igen nästa onsdag den 17e, får se om Midget kommit innan. Känns iof som han trivs ganska bra i magen, vi får se vad han väger på Ul. Han måste iaf väga 3,2 när han kommer har jag bestämmt :)

Nu ska vi fika.

Puss K.

Stress.

Nu måste vi åka och har jag gjort mig klar, NOpp som vanligt inte.

Vi ska först till BM, sen hämta post, sen banka RK och till sist förbi L med räkningar.
Nu är de brådis.

Puss K.

Midget = Rumpnissarna

Jadu, va ska man säga, nu igen har Midget hittat en ny väg till no sleep for me. Han trycker sin rumpa mot min mage allt vad han kan, minst 100 gånger per natt.
 Så klart jag vaknar av detta och när jag väl vaknat, ja varför ska man då sluta, då är de ju bara att fortsätta med dummheterna.

 Midget!?

 

Snart ska vi iväg till BM och kolla in Midget, lever de gör han iaf, haha.

Jag har föresten fått tillbaka lite, ja mycket lite förvärkar. Betyder detta att han aldrig kommer komma ut!? Kan jag inte bara få en kaos värk så jag vet hur de ska kännas!?

 

Puss K.


Changeling.

Har precis kollat klart på Changeling med Angelina Jolie. Jätte sorglig film, lite seg men värd att se. P somnade som vanligt, men de var nog ingen killfilm, så han missade inget.



Midget bökar omkring förfullt i magen, han vet att de snart är läggdags. Får se om det går att somna, ska läsa ut min bok idag tror jag bestämmt. Bara 30 sidor kvar, så imorgon blir de bokshopping.


Puss K.


2 veckor kvar.

Midget

Barnet är ungefär 50 centimeter långt. Det har vuxit färdigt nu men kan fortsätta öka i vikt. Allt handlar nu om att förbereda sig på livet utanför din trygga mage. Barnet producerar fett för att klara sig i kylan utanför magen. Levern och hjärtat lagrar näring för att ta till vid syrebrist under förlossningen. Näringen hjälper även det nyfödda barnet att klara sig utan föda det första levnadsdygnet.


Vikt 3 450 gram.


K.

Symfus-fundus är nu 33-38 centimeter. Kanske du känner dig som en jätte. I början av graviditeten är livmoderhalsen riktad bakåt för att hindra att öppningen vidgas. Nu ändras riktningen och livmoderhalsen kortas ner några centimeter. Du kan känna dig tung och trött samt ha kraftiga förvärkar. Men härda ut, snart är förlossningen här.


Puss K.


Min mage är för liten.

Midget får inte plats längre, minsta lilla move han gör och hela min mage vänds uppoch ner.

Imorgon ska vi till BM igen, kanske för sista gången. Man vet aldrig, men med min tur lär han väl ligga kvar i magen MINST två veckor extra. Då kommer jag spricka :)
Mina förvärkar är totalt bortblåsta, inte bra nu när jag vill att de ska komma igång. Eller mjo om en vecka iaf.

Vill ha Midget här! När han sen ligger och skriker 24 timmar om dygnet kommer jag ångra mig att jag ville ha ut honom, haha.

Puss K.

Keep on Walking.

Oj va bra den är. Jag tror jag är kär i Salem al Fakir, tycker han kan komma hit och sjunga för mig.

Har hittat låten på youtube, den står på om och om igen. P kommer väl snart börja skrika så att jag måste byta låt, haha.

De gick fint på jobbet, sjukt mycket att göra bara. Strålande sol så kunde inte ha räknat med nått annat, konstigt att alla kommer under just två timmar bara. Vore snällt om de kunde sprida ut sig under dagen.

I was aiming for the sky... ÅÅÅ va bra den är!

Puss K.

Sappar.

Sappade just runt och insåg att det är melodifestivalen idag, hur kunde jag missa de!?

Han in precis till snabbgenomgången, oj va fin låt som gick till globen direkt, sen gillade jag han road salt? kan den ha hetat så? Superfin lugn låt.

D har gett sig av tillbaka till skogen, Märsta alltså :) Jag ska hoppa ner i min lilla säng straxt, jobb jobb jobb imorgon. Jag vet hur trött jag brukar bli på söndagar så bäst att sova lite extra, jag lär ju vakna 500 gånger inatt igen.

Sov sött!

Puss K.

Bilder.

Mördar toaletten, men fint blir de :)




Fläkten utan snabel, haha.



Puss K.

Dagen.

Idag vaknade jag och P. sent, eller rättaresagt P vaknade sent och jag bara gick upp sent. Vaknat massa inatt och kunde inte sova från kl 9, men skönt att ligga kvar i sängen.

P's föräldrar kom vid 12, och fixade taket i badrummet och fläkten i köket. P's bror D kom lite senare, han är fortfarande kvar här. jag har förberätt fläskfile med pommes som vi snart ska käka.

P's pappa kommer tillbaka imorgon igen och fixar lite trösklar och målar gång nr 2, toaletten är full av svart plast nu så ser ut som vi ska mörda nån därinne, haha.

Bäst att kolla till maten nu, ingen annan lär ju göra de :)

Puss K.

Sovsoffan.

Japp, då har man vaknat då. Klart både jag och P skulle somna på soffan, han har precis åkt iväg till casinot och jag ska försöka ta mig vidare till sängen.

Fick de finaste MMSet av N på sötisarna i sina matchtröjor, de  är så lika :)

Vi kollade film kiväll eller jag kollade och P somnade, vi såg A lawbiding citizen tror jag den kan ha hetat eller nått som låter liknande. Den var jätte bra iaf, måste ses!

Nu ska jag ta mig vidare, vi får besök imorn kl 11 av Ps föräldrar. Hans pappa ska fixa lite i lägenheten. Ja ja vet att jag har sagt de många gånger förut, men denna gång verkar de bli verklighet :)

Puss K.

Dagen avklarad.

Yes, nu är ja äntligen hemma igen efter min fullproppde dag.

Jag blev extra fin på hälsocenter och Piff och Puff var så söta.

De låg tysta i sin säng och kramades, jag kan bara hoppas att Midget kommer bli lika snäll.
De fick en ninis och två djurgården bodys av mig och P, så nu har de match tröjor. haha

Frågade ut N och A om hur de var på SÖS och ur allt hade gått, så nu känner ja mig lugnare.

 

Nu är de dags för pizzakväll...


Puss K.


Fullbokad dag.

Idag har jag massa på schemat.

Jobba
Hälsocenter
Hälsa på Piff och Puff

Jaa ni, detta är mycket för mig, jag kommer somna som klubbad ikväll.

Ska bli så kul att träffa N efter småttingarna kommit ut, och se de små sötnosarna.
Jag kämpade stenhårt med den perfekta presenten igår, hoppas de gillar den. Jag visar bild ikväll, jag är så sjukt påhittig.

Inget barn föddes inatt iaf, inga förvärkar kom heller, Tack så mycket!
Vi väntar minst en vecka till iaf, bestämde vi på familjemötet inatt, P. närvarade dock inte men tror att han är nöjd med beslutet.

Nu ska jag göra absolut ingenting tills Ph kommer, om de inte kommer kunder förstås. Men de ser mörkt ut.

Puss K.

Jag är gravid.

Hade precis en jätte trevlig kille här inne på cafet, han var runt 27 år kanske. Jag fixade mackor och latte till han, sen utbrister han; Följ med till sälen! Vi åker ikväll, stuga och allt är fixat, de blir as kul!

HUmm tänker jag då, kan inte denna kille se att jag är gravid!? Lite försynt pekar jag på magen och säger; hade du frågat mig för ett år sen, hade jag lätt följt med!
Till svar får jag; Sluta, klart du ska med, vadå har du skaffat kille eller?
Jag ger upp och säger med irriterad ton; Jag är gravid, så om du inte vill förlösa ett barn i din stuga i sälen är de nog bäst att jag stannar hemma!

Killen blir helt förstenad och ber om ursäkt; Shit ja såg fan inte att du va gravid!

Haha, this is my life, jag får stå på bussen, lyfta barnvagnar och ja ingen särbehandling här inte :(

Detta var förövrigt andra gången i år jag blev med bjuden någonstans. Förra månaden var de alperna, jag måste vara den trevligaste och sötaste tjejen ever, haha!

Puss K

Skönhetssalong.

Skönhetssalongen stänger om 30 minuter.

Idag började de, skönhetssalongen!
Håret är fixat, benen är rakade, fötterna är filade och snart ska hela jag smörjas in.
Detta vansinne kommer fortsätta varje dag till Midget kommer, för jag vägrar att va äcklig när jag ska föda. Jag lär vara tillräckligt äcklig endå.

Imorgon är jag komplett, jag har tid på hälsocenter 15.00, sen får han komma när han vill lilla Midget. Men vi måste ta oss igenom denna natt och morgondagen sen är de fritt fram.
Jag har ju iof planerat att jobba till 16e, men de går ju att ändra på.


Nu ska jag få fotmassage och kolla CSI, sen time for bed.

Puss K.

Pannkisar.

Nu ska chef K. göra pannkisar. Det kan ev vara min speciallite, riktikt chrispiga och goda blir de.

Soppa till förrätt, sen pannkisar.
Mina ben är trötta efter dagen, när klockan är runt 14 håller mina ben på att värka sönder. Men det är lite roligt för det är bara mitt högra ben som blir svullet, mycket konstigt.

Ne nu skriker P från köket, stress.

Puss K.


Snabb.

Jag är för snabb med att fixa klart allt på cafet, det blir massa dötid. Jag måste öva på att bli långsammare.

Jag och Midget har drukit choklad och ätit en fralla. Midget Älskar soyamjölk, så fort jag nämner för honom att vi ska dricka soya varmchoklad blir han helt vild. Han hoppar upp och ner av glädje, sparkar åt alla håll, ja säg vad han inte gör.

Mina förvärkar kom inte tillbaka inatt, så skönt. Vaknade dock iaf ca 3 gånger, jag tror att det måste vara att Midget rör sig så kraftigt att jag vaknar men inte hinner känna att de är han. Men ja vet inte.

I dag ska jag försöka gå hem lite tidigare, eller rättare sagt i rätt tid när jag slutar. Måste tvätta håret, raka mig och fixa paket till Piff och Puff som vi ska besöka imorgon.


Dagens första kunder han kommit :)

Puss K.

Buss 40.

Buss 40, buss 40, buss 40, denna buss måste vara den buss med mest förseningar i hela stockholm.
I dag stod jag ytterligare 30 min och väntade på att få ta mig till jobbet. Ska bli så skönt när Midget kommer och jag slipper ta denna buss from hell.

Klart den ska vara proppful när den väl kommer också så jag måste stå, för INGEN kan ju se att jag är gravid. Nej de tror ist att jag bara är tjock, Tack så mycket!


Nu frulle!

Puss K.

Frukt.

Maten blev smarrig, men som jag förutspådde fick jag rycka in och hjälpa till.

Käkade ananas och kiwi till efterätt, jätte gott.

 

Nu är jag som vanligt helt slut och ska gå och göra mig klar för sängen, börjar tidigare och tidigare varje dag. Men jag somnar aldrig innan 23 iaf, förstår nada. Måste vara för att min bok är så bra. Har hunnit halva redan, så måste börja fundera på vilken ja ska läsa härnäst.
P. tyckte att jag ska bli forskare för att jag läser så ihärdigt, vi får väl se hur de blir med de, haha.

Puss K.


R. har de bra.

R. har fått en ny utkiksplats, jag vill ha tillbaka han!! NU!




Puss K.

P. lagar mat.

Idag strejkar jag, jag vägrar laga mat eller göra nått alls för den delen.
Så P ska laga mat de blir tunnbrödsrulle med mos och korv, mumms. Antar att jag får göra allt i slutet iaf, jag brukar inte kunna hålla mig borta.


Hade föresten en tjej som tuppade av idag på cafet så ambulansen fick komma, läskigt. Hennes kompis ringde 112, men de ville först inte skicka en ambulns så en hjälte mamma fick rycka in och ta luren. Så till slut kom de iaf, hoppas verkligen inte att det var nått allvarligt.

 

Kom fram till att man borde gå en förstahjälpen kurs, jag hade verkligen ingen aning om vad jag skulle göra. Tänk om de händer Midget nått, vore bra att veta vad man ska göra!

Så mitt nästa projekt är att gå en förstahjälpen kurs :)

Kram K.


9 Timmar i snöstorm.

Nio timmar har jag lyckats jobba idag, jag har inte suttit sen jag gick upp ur sängen 6 imorse. Så skönt att äntligen komma hem.
Hade hoppats på att P kanske skulle vara vaken, men NEJ, det var önsketänkande, haah.

Det blev inga värktabletter idag, varken jag eller Ph vågade oss ut i ovädret.

Det är verkligen snökaos här nu, var kommer all snö från. Vi har ju redan fått våran dos denna vinter, nu räcker de!

Soffan kallar!

Puss K.

Varm choklad o fint golv.

Så rent som golvet är nu inne på cafet har de nog ALDRIG varit, jag har sopat och sen torkat de minst 5 gånger. Är man rastlös så är man.

Har haft ganska bra med kunder nu på morgonen iaf, tjejerna från morgonmötet har nästan gått allihoppa.
Idag var de med några gymnasieelever som hade gjort armband, superfina. Men som vanligt är mina kyckling handleder för små för armband.

Nu ska jag göra en kopp varmchoklad med soya mjölk, mumms. Och försöka uthärda denna fucking magvärken, ska tvinga Ph att handla värktabletter idag. Det är dags nu!!

Puss K.

Packat och klart.

I går kväll innan jag hoppade ner i sängen packade jag min och Midgets väska.
Han fick med sig 3 bodys, 2 brallor, 1 mössa och ett par stumpor och hans björndräkt förstås :)

Inatt vaknade jag av enorma värkar i lilla magen, tänkte direkt jahaja de var för ja packade väskan. Men låg kvar i sängen ett tag sen gick de över, samma sak hände 2 timmar senare. Haha.
Inte nog med dessa jävla förvärkar Midget ska go crazy också, blir inte mycket sova för mig dessa dagar.

Puss K.

Så sjukt trött.

Trött sjukan har slagit till igen, jag förstå inget. Jag är så trött, endå har jag bara vilat sen jag kom hem från jobbet. Har visserligen lagat mat men de ska man väl inte bli helt slut av?

Så här känner jag mig!

 

Det verkar som de är dags för sängen för mig, ja ja vet, jag är 3år, haha.

 

A-L- tror du de skulle bli fint med tre rosor på väggen eller fyra, på höger sida tv'n. Ist för underläggen? Va tror du?

Hållarna med värmeljus är ju smartare men tror de kan va finare med kronljus?

 

Puss K.


P. leker sjuk.

Min lilla bebis P. har fått för sig att han är sjukt och hjälplös.

Varför blir alltid killar så ynkliga när de blir sjuka?

P. är inte ens speciellt sjuk, förra veckan var jag genomförkyld men var de nån som lagade mat åt mig då? Tog hand om mig? Näää.
Men nu när P. har fått för sig att han är sjuk, då ska de lagas mat, klappas, komma med papper and so on.

De ska tilläggas att jag är tjock också, men detta tar vi visst ingen hänsyn till, Nej absolut inte!

Jag har ont i magn, jag hatar förvärkar. Låt de bara komma igång på riktigt! De räcker nu!!

Puss K.

Jobbat klart.

P. hämtade mig från jobbet och vi åkte och handlade lite till Piff och Puff. Vi ska antagligen dit senare i veckan så är skönt att ha de klart.

Midget är vild i magen som vanligt, börjar bli dags att komma nu!

Ska kolla lite på tv, sen blir de korvstroganoff till middag.

Puss K.

Morgon Möte.

Varannan onsdag har vi morgonmöte på cafet, jag måste då vara här runt 6. Tjejen som håller i mötet ringde precis och sa att i morgon är de dags för möte igen, Suck 30 st ska de tydligen bli.

Måste tvinga A att jobba med mig, orkar inte med alla tanterna själv, haha.

Soppan blev super god och jag har även förberätt smoothi till mötet imorn. Jag har varit sååå duktig, har dock fått en enorm huvudvärk vilket är mindre roligt. Ska dricka två STORA glas vatten nu, så orkar jag inte äta nån mat på hela dagen, haha. Så mycket plats finns de i min mage just nu.


Puss K.

Förvärkar.

I natt var de inte roligt att vara mig, Midget var faktiskt ganska lugn tack så mycket. Men jag hade däremot förvärkar och sammandragningar som vägrade att sluta.

Det är inte de att de gör så ont det är mer att det är svårt att somna med enorm mensvärk! Nästa gång de händer blir de 2 alvedon och ett glas vatten, jag har ju sagt att jag inte ska käka några piller under hela graviditeten. Känns dock som jag kanske måste om jag ska kunna sova och orka jobba.

Nu ska jag göra tomatsoppa.

Puss K.

Present.

Jag fick precis en present av P. en Pigall, mmm jag älskar pigall!
Jag äter nämligen bara godis på lördagar nu när jag är gravid men OM jag får en present i form av godis blir detta ett undantag och jag får äte godiset, haha. Bra regel va, så varje gång P. handlar utan mig hoppas jag på en present.

Pratade precis men N. vi ska nog dit och kolla twinsen denna vecka, ska bli superkul att se de små liven.
De är så små, Midegt är nog större i magen just nu :)

Duschen ropar på mig så bäst att gå in å duscha, sen sova, jobb imorgon igen!

Puss K.

Mina barn är mätta.

Har precis lagat mat och matat mina små barn P och T. Det blev pasta med bacon och paprikasås, blev inte som ja tänkt mig men de gick ner.

Nu sitter de på P.s "kontor" och spelar poker medan jag kollar halv åtta hos mig, säker på att jag lär mig nått när jag kollar, haha. Man kan ju hoppas på att jag lär mig nått iaf så Midget kan få god mat sen när han blir lite större. Just nu är jag och P. ganska ensidiga när de gäller mat så jag måste utöka mina recept.

Puss K.

Paddan.

Det här är jag.

 

Herregud, jag har väääärsta dubbelhakan. Shit är de lagligt att se ut såhär?!
 Jag har flyttat min data från soffan till mitt lilla skrivbord som olyckligtvis har en stor spegel. Denna spegel hatar mig, den visar mig BARA min dubbelhaka. Hoppas verkligen den försvinner när Midget kommer, annars blir de sitta inne resten av livet.

Ni skulle se omg jag kan inte sluta titta, fladder fladder fladder, haha.

Puss K.


Namn.

Jag har de!
Eller jag har två namn, när Midget kommer ut ska han och jag bestämma ett av dem.

Men jag har de, NAMN!
Äntligen, so bring it on Midget mommy is ready!

Puss K.

Midget hickar sönder mig.

Det är svårt att förstå hur en så liten kille kan skapa sånt obehag i magen. Han har redan haft hicka en gång idag och ja nu är han igång igen.

Jag sov jätte bra inatt vaknade vid 9, men låg kvar i sängen till (tror de eller ej) 14.30 :)

Nu har jag iaf tagit mig ur sängen och gjort mig klar för dagen, som iof snart är slut, haha.
Ska sätta mig i soffan och ta de lugnt, sen kanske en liten sväng på stan. Har lite saker jag måste inhandla.

Puss K.

RSS 2.0