Riktig mamma.

Dagen, ja dagen har varit näst intill perfekt. Min duktiga son sov först 6 timmar, mat, 3 timmar, vaken 1, sov 3 timmar till.
Ja jag vet han ÄR grym!
Så nu jobbar vi för en likadan natt :)

Idag har vi varit ute och åkt lite, först gick vi till åhlens och handlade fotoalbum, jag har nämligen beställt massa kort på lillen.
Beställde även ett stort svartvitt kort som är tryckt på duk, blev 40¤60 och ska sitta på väggen i hallen. Det kommer bli så fint.

Sen tog vi bilen till Barkaby där P handlade en ny golfbag, Frank fick en superfin pyamas och lite strumpor och jag fick en tvättställning.

Ps föräldrar var förbi här en sväng på eftermiddagen, Frank fick en jätte fin stol i 3månaders present, bilder kommer imorgon :)
Lillen blir så bortskämmd, så sort han fyller ny månad(!) får han paket av sin gulliga farmor.

Pappa P gjorde mig så lycklig idag, han kopplade in min tvättmaskin. Så nu har jag precis tvättat och hängt min första maskin.
Jag är nu officiellt en riktig mamma, jag har tvättmaskin!!!
Denna tvättmaskin kan vara det bästa som hänt mig efter Frank, och mjo ev. efter städerskan, P kommer på en blygsam fjärde plats.

Nu ska jag lägga mig i sängen och drömma om min nya alldeles fantastiska, underbara, fina, bästa tvättmaskin. Klockan är ställd tidigt imorgon, då ska tvätten vikas och en ny maskin ska in, tänka sig vad lite som kan göra en mamma glad.

I morgon ska P spela golf och jag och Franken ska på mammamöte, woohoo.. Vi ska prata om sömn, det kan vi verkligen behöva höra!

Puss K.

Rapporter från sängen. Jag och Frank är tr...

bild004 (MMS)

Rapporter från sängen. Jag och Frank är trötta efter gårdagen, vi kom hem vid 1 och sen dess har vi sovit och varit vakna om varandra. Jag ville bara säga; vad var de jag sa... Tyskland vann som jag förutspådde:) vi hade en super trevlig kväll igår med god mat och fina vänner. Det måste göras om. Frank var dock nästan omöjlig igår att få att sova. Men tillslut gick det och då sov han till 5 imorse. Nu ska jag somna om och gosa med Franks huvud:) japp du läste rätt, han har världens snuttigaste huvud.. Puss K.


Badkar.

Jag och Frank badade massa i Mammis badkar när vi var där, det var så mysigt.
Hemma har vi ju bara baljan och där badar han ju själv. Det var så kul att kunna sitta i vattnet med honom, längrar tills han kan sitta upp själv, oj vad vi ska bada då.

Frank gillar att bada med Mamma...



Frank har varit en riktigt jobbig liten kille idag. Han har vägrat sovit mer än 20 min i streck, så nu sitter jag och räknar minuterna till P kommer hem från valla. Hoppas han kommer snart!

Jag hade tänkt beställa kort idag på Frank, men det har det tyvärr inte riktigt funnits tid till. Jag tänkte beställa sånna svartvita tavlor att ha i hallen, tror det kommer bli super fint.

Jag har även hunnit med att posta Franks hand och fotavtryck idag, det ska bli tre hjärtsmycken med hans avtryck och namn. Ett till mig, och till hans mormor och farmor.

Ikväll ska vi ju som sagt till essingen för lite tv mys, jag och P tabbade oss igår och köpte massa godis och chips. Såklart skulle vi ha köpt snacksen påvägen dit, för här hemma minskar och minskar det bara i påsen, haha.
P skulle ha gömt den när han åkte imorse ;)
Nää nu skriker lillen från gymmet, jag han iaf göra nått i 5 minuter.
Man tackar!

Puss K.

Jag och Frank har storstädat lägenheten. D...

bild001 (MMS)

Jag och Frank har storstädat lägenheten. Dammat, vädrat, dammsugit och torkat alla lister nu är det bara golvet kvar att torka. Men den uppgiften har jag överlåtit till P så vi får se hur många gånger till jag hinner städa innan det blir gjort. Jag och Frank har gett oss ut till parken och sitter och myser, jag kollar med förskräckelse på alla barn i 1-2års ålder. Vilken kaos, om inte min mage är försvunnen tills då lär den försvinna blixt när han börjar springa. Puss K.


Bibblan.

Idag har jag och Frank varit på bibblan med mammagruppen, vi fick en rundvisning och så läste de lite ramsor för oss.
De har tydligen rim och rams träffar två gånger i veckan där, så jag och Frank ska nog tassa dit nån gång.
Vi kasnke kan hitta nån mamma i våran ålder vi kan hänga lite med, mammorna i vår grupp är runt 35 allihoppa.

I morgon och söndag ska jag och Frank vara helt själva hela dagarna, P ska nämligen på elitloppet.
Vi ska även till essingen imorgon och kolla på schlager så jag hoppas Frank är snäll med mig imorgon så jag inte är helt slut.
Helt sjukt förresten att sverige inte ska vara med och tävla, det trodde jag inte kunnde hända.
Vi är ju ALLTID med, jaja jag hoppas på tyskland nu tills jag sett alla bidragen så kommer ett slutgiltigt besked om vem som enligt mig ska vinna.

Nu ska jag samla kraft inför imorgon.

Puss K.

Tidig Morgon.

Jag och Frank har gått upp för dagen. Natten gick inte riktigt som planerat, tror dock att det var vårat eget fel. Jag hade planerat dagen perfekt men sen blev det ju lite ändringar.

T och hans girlfriend kom och vi gick promis med vagnen, Frank sov då från 15 till 17, och åt det näst sista målet 18.
När klockan var 19 var han ganska trött och somnade, så jag tänkte jaja vi låter honom sova. Han sov i några minuter sen var han på topp igen, yippie! ;)

Jag matade honom vid 20, sen somnade han inte förän 22. Vaknade 00.30, och sov vidare till nu. Så han sov iaf 6 timmar i streck nu på morgonen.
Jag vet i tusan hur vi ska få honom att sova en hel natt, det vore så skönt om han bara kunde sova 9 timmar i streck då skulle jag kunna gå upp och vara super pigg hela dagen. Nu blir jag som en zombi framåt 16 tiden.

Vi hade även Davve här på besök igår, så trevligt. Frank och han hade skrattfest, det är så roligt att lillen verkligen kan skratta. Han har även kommit på hur man skriker högt, så ibland kommer det höga tjut från honom. Jätte gulligt!

Nu ska vi kolla svenska hollywood fruar jag och Frank...

Puss K.

Andy och Andy.

Laddade precis in mina bilder från telen i datorn. Jag måste ju bara visa vem Frank är döpt efter, så jag presenterar Andy och Andy mina två bästa :)

Bilden har dock lite motljus men jag vet ju att söta Anneli tog bilder så om jag har tur kasnke jag kan få kopior..

 



Jag ska tillägga att Frank ALDRIG sitter tyst hos någon som sitter ner, men hos Andy gick det alldeles utmärkt. Han kännde nog att det var mammas tvilling, haha.
Så snart får vi nog styra bilen mot Örebro igen och hälsa på, fast har vi tur kasnke han kan komma hit till oss :)


Idag har vi träffat T och hans söta flickvän, vi tog en promis och satte oss på ett cafe och käkade lite sallad. Jag har inte träffat hans tjej "på riktigt" förrut bara i förbifarten. Så det var extra roligt, hon var super snäll och trevlig. Kul med nya vänner, extra bra då vi ofta blir lämnade ensamma samtidigt.

Puss K.


Jag gav efter.

Jag kämpar vidare med nattsömnen. I går var jag och Frank själva hela kvällen, P var och spelade.

Planen var att lägga Frank 21, precis efter sista matpasset. Det tyckte inte Frank, nej han ville sova redan kl 19, jag försökte mata en mätt kille. Det gick lite sådär, han låg mest och sov vid tutten men vid 20 flyttade jag in honom i sängen.
Sen sov mammas duktiga kille till 01.30, tanken var att jag inte skulle ge honom mat förrän 03. men jag gav efter, jag var så trött så tutten åkte fram och lillen fick mat.
Sen somnade han om efter en timma och sov till halv 6, käkade lite och sov vidare i vagnen till 9. Så snart ska vi väl få in dessa jävla rutiner.
Jag vill sova en hel natt!

Men anledningen till att han somnade om vid 6 var att jag tog med honom på en promis, annars hade han aldrig somnat om.

Fan va lugnt det är på Stockholms gator 06 på morgonen.

Nu ligger lillen och sprattlar på gymmet, han har blivit jätte duktig på att ligga själv.
P är som vanligt ute och åker, nu är det bilen som sak besiktas, alltid är det nått.
Nu har han varit borta mycket i tre dagar och gjort roliga saker, snart är det min tur!!!
Som om de kommer hända, haha.

Ska försöka hålla Frankis vaken till halv två sen en promis i det fina vädret.

Puss K.

RegnbågsFamiljen.

Innan maten skull serveras på bröllopet matade jag lillen i hopp om att han skulle somna.
Somnade han, Nej jag och Balex fick gå på skrikfest ist. A-L och B hade lovat att hjälpa till med Frank, men dem såg vi inte röken av under skrikfesten.

Kvällen innan hade det varit samma sak och då var det enda som hjälpte mitt senaste cirkustrick, GÅ AMMNING..
Ja, jag vet mycket avancerat, när jag och Balex hade testat allt, bilstolen, kåldolmen, vagnen, famnen ja verkligen allt.
Då bestämmde jag mig för att introducera min uppfinning för henne, vi tågade in på den 1 kvm stora toaletten med en skrikande unge. 
Där inne åkte klänningen av, eftersom den knäpps ibak drog jag ner den till höfterna. Bhn åkte av och jag tog skrikungen som vägrade ta tutten.
Jag börjar gunga lite så han skulle känna att jag rörde mig, och vips då åker klänningen ner till fötterna.
Där står vi alltså, alla tre, en skrikande unge, en tjej i enbart trosor och en förskräckt Balex.

I enbart iförd string och en ammningsbehå som var i vägen för Frank när han skulle hitta tutten, tvingades stackars Balex hjälpa mig få ner min BH, herregud om någon hade kommit in och sett denna cirkus.
De skulle ha trott vi var knäppa, eller ja vi kasnke är knäppa med tanke på vad vi höll på med, haha.
Tänka sig var man gör för att få tyst på skrikande barn...

Annars var kvällen super trevlig och mysig, jag är så glad att jag gick dit.

  

Balex, me love you :)

Puss K.

Mamma Möte.

Jag och Frank har precis kommit hem från vårat inofficiella mamma möte. Vi möttes vid vasaparken och gick vidare till espressohouse för en lunch.
Jag kan ju säga att vi inte var de enda mammorna med barnvagnar där, ojojoj säkert 15 vagnar där inne. Jag tyckte såå synd om personalen så det första jag gjorde var att gå fram och be om ursäkt, haha tror det uppskattades. Det hade gjort det av mig iaf, och ni skulle sett hur fint jag lämnade vårat bord, skinande rent.
Jag är nu officiellt den BÄSTA mamman i stan.

Det var trevligt att träffa alla mammorna och bebbarna, vi var totalt 5st, bara tjejbebisar så Frank var in heaven :)
På fredag ska vi till bibblan på bebisbokkluibb med de andra mammorna, jag var helt negativ till dessa möten i början men nu börjar jag gilla dem.

I går var vi och hälsade på Nillan och kiddsen på essingen, det var super mysigt. Vi bestämmde även date på lördag när vi ska kolla schlager festivalen, ska bli så roligt. Jag är grym på att gissa vinnare, favvisen just nu är tyskland.
Vi försökte även fota de nyblivna trillingarna, med de vägrade le. Det spelade ingen roll vad vi gjorde alla var grymt sammanbitna, blev roliga kort iaf. Det var bara när Anders dansade för dem de log och skrattade, jag ska försöka få lite fina bilder på lördag.

Jag fick även sov tips av Nillan som vi provade inatt. Det gick över förväntan. Jag la Frank vid 20 och han vaknade vid 2, men jag gav honom inte mat förrän 3, sen sov han i vagnen till 6. Så jag ska köra så i 5 dagar sen ska jag öka på till att inte ge honom mat förrän 4, till slut kasnke han sover hela natten. Tur att jag har Nillan för tips.

Nu ska Frankis ha mat, måste se till att han är hungrig till 20, så han kan somna då.

Puss K.

Bröllop.

Ja bröllopet, oj va fint det var.
Vi åkte hemmifrån vid kl 13 och kom hem ca 12 timmar senare, så det var tur att jag tog med Frank. Annars hade jag blivit tokig, jag har ju max varit ifrån honom i 4 timmar.

Brudparet var så fina, och allt var så perfekt! Jag har alltid sagt att jag inte ska gifta mig men samma sak hände som när ajg var på dop, jag ändrade mig.
Så nu är det bara att vänta på att P ska fria, haha.

De var så fina..

 

Efter vigseln åkte vi vidare till en jätte mysig gård där festen var, maten smakade toppen och bröllopstårtan var den godaste tårtan jag ätit ever!

 



Rapportering om Frank kommer.

 

Nu ska jag och Frank iväg till essingen och träffa Nillan och kiddsen. De andra två grabbarna ska och spela golf.

Puss K.


Smile.

Min kära mammi har haft photosession med Frank i jakt på ett smile, och OM de kom..
I will show you...

 

 

Sötaste ungen i världen!

Puss K.


Bad Groda.

 

Puss K.

Dålig uppdatering.

Nu är vi hemma i Stockholm igen, det var så skönt att komma hem.

Vi åkte direkt efter bröllopet igår natt.

Ja bröllopet, det kommer ett längre inlägg om det imorgon eller nått med lite fina bilder. Frank skött sig ok iaf, blev lite kaos där ett tag.
Jag och Alex inne på toan, haha sjukt roligt I will tell you all..

Nu har vi Ps föräldrar här så jag ska umgås lite med dem.

Puss K. 

Onsdag.

Igår, ja låt oss se vad hände då.

Jo på natten kom mina kära utslag tillbaka, oj vag jag har saknat dem. Jag har sån tur att de kommer tillbaka minst två gånger i veckan så jag inte glömer dem. Tabletterna mot skiten är slut, och när jag skulle införskaffa nya på apoteket visade det sig att man inte får äta några av de tabletter de hade mot nässelutslag när man ammar.

Så jag drog iväg ett mejl till våran husläkare, så hoppas att hon skriver ut tabletter till idag. Kul att vara prickig på brölloppet.

Vi hade även besök av Birgitta, Jan och Karin igår. Vi käkade tårta och grillade, jätte gott.
Vi har ätit så mycket onyttigt nu när vi varit här så vi får se om jag går i klänningen till brölloppet.
Det blir fika och tårta varje dag eftersom vi har så mycket besök.
P sa att om han tar en till tårtbit ska jag slå honom med en flugpiska, haha. Det säger ganska mycket om hur mycket tårta vi äter.

Frank fick ännu mera presenter igår. Han är en bortskämmd liten kille. Två nya bodys av Karin och Pengar och ett gosedjur av moster och man.
Frank har fått sååå mycket kläder av Karin nu att det börjar bli pinsamt, så när hon får barnbarn blir det för Frank att ösa över henne presenter :)

Nu ska jag, vovve och Frank ut och promenera innan det blir för varmt.

Puss K.

God morgon. Frank jag och rocker är på mor...

bild014 (MMS)

God morgon. Frank jag och rocker är på morgon promis. Vi mötte upp Sandris och bella vid halv åtta och nu är vi på väg hem. Idag får vi besök av mammis andra syster och karin ska även titta förbi. Ska bli så kul. Nu ska vi hem och käka frulle i värmen. Är säkert 20 grader redan:) puss k.


Familje träff.

Igår var jag och Frank och träffade min extra familj, Andys familj.
Det var så roligt att träffa dem igen, vi kom fram till att det var runt två år sen sist. Jag fick även träffa en viss boyfriend som var super söt och trevlig. Ska bli så roligt när de flyttar upp till Sthlm sen, eller hur?! ;)

Vi snackade massa gamla minnen, och jag kan bara hoppas att Frank inte kommer hitta någon som är som min Andy och jag var.
Hoppa in och ut ur bilar i farten, gena över skoltak, ja you name it. We did it all!
Men och andra sidan har jag mina bästa minnen med denna människa, så jag får nog önska att Frank hittar en lika bra vän som jag har.

Frank trivdes alldeles utmärkt i famnen hos både Andy och Mamma Andy, så nu vet jag var jag ska åka och lämna av honom när jag inte orkar längre, haha.
Frank fick en supersöt kanin i present, men frågan är om han kommer få ha den eller om jag kommer sno den av honom och ligga och snutta på öronen själv :)

Idag har jag och Frank promenerat ner till city, ja om man nu kan kalla det så. Det tog oss över en timma, vi gick fel kanske 5 gånger innan vi hitttade rätt.
Väl framme mötte vi upp mammi, jag fick en tandis undersökning och sen traskade vi hem.

Vi har precis haft besök av mammas syster och hennes man, Frank fick ännu mer presenter och mys.

Nu ska jag ringa min Sandris så kasnke vi kan ta en promis.

Puss K.

Full Fart.

I går hade vi Marie med familj här, hennes son är 4år och dotter 7 år. Med andra ord var det full fart här.
Rocker var i extas, han lekte och lekte och sprang och sprang. Jag har aldrig sett hunden kasta i sig maten som han gjorde igår.

Vi fikade lite och gick en promis till lekparken där barnen och vovven lekte för fullt. Tyvärr var det lite dåligt väder igår, regn och iskallt. Svårt att tro att det var 27 grader dagen innan. Frank fick en jätte gosig snuttefilt och en fin fin Tshirt.

När de åkte hem vid 19 käkade vi lite middag och hoppade ner i sängen. Frank sov från 23 till 01, sen var min lilla odåga vaken till 03.30 innan det var dags att sova igen. Sen var de dags för mat kl 6, och sen ville han gå upp halv 9. Så inatt har jag inte sovit speciellt mycket. Mammi är ute med vovve och bebbe nu så ska lägga mig och vila lite tänkte jag.

Frank har även hunnit med att busa med sin mormor idag, när blöjan skulle bytas passade Franken på att kissa, mormor bytte handuk, då passade han på att bajsa, mormor bytte handuk igen och då var det dags för lite mer bajs. Efter allt dessa suckade vi och bytte handuk för tredjegången och vad tror ni händer då, jo lilla busungen kissar igen. Haha, det blir mycket tvätt här, men som mammi sa, vi får se det från den ljusa sidan vi sparade 1kr i blöjkostnader ;)

Idag ska jag och Frank träffa Andy, ååh min Andy, som jag längtat. Det rycktas om att jag även ska få träffa en viss boyfriend.. Hoppas hoppas!

Puss K.

Lördag.

Våran lördag hade fullt med aktiviteter. Detta firade Frank med att vakna 06.00 och vägra somna om.

Så motvilligt gick jag upp och satte mig vid tv'n. Som tur var kom mammi upp och hjälpte till. När klockan var 10 hade vi redan hunnit bada och tagit en promenad. Regnet öste ner och jag hade inte allt lust att börja göra mig klar till dopet. Ingen höjdare att springa runt i klackar och klänning i regn.
Det var som om nån hörde mina tankar, för innan jag visste vad som hänt var det strålande sol och 27 grader på framsidan.
Detta gjorde att jag ännu mindre ville gå på dopet, nu villa jag bara sitta ute i solen.

Men kl 14.40 stod bilen utanför som skulle hämta mig, ut hoppade Sandra och snabbt åkte vi iväg till kyrkan. Som vanligt blev vi lite sena, eller vi kom snarare perfekt!
Alla hade satt sig på ens sidan i kyrkan, tyvärr fanns de ingen mer plats där så jag och Sweet fick sätta oss(helt mobbade) ensamma på andra sidan. HAha klart vi skulle sticka ut som vanligt.

Dopet var fint och kaffe och mat fick vi en bit ifrån kyrkan.
Mangi hade förändrats såååå mycket, han var inte Mangi längre, han var en pappa, en väldigt vuxen pappa. Jag och Sweet blev lite ledsna när han inte ville hänga nått med oss i veckan, jag antar att han inte känner att vi har lika mycket gemensamt längre. Vilket iof är konstigt då Frank ochså finns här :)
Jag och Sweet hade skämtat till det lite på vårat paket, vilket tyvärr inte uppskattades lika mycket som vi hade hoppats.

Lillebror Phille skjutsade hem mig från dopet och jag satte mig direkt ute i solen och njöt. När klockan blev 19 fick vi gäster. Jätte trevligt men när klockan började närma sig 10 var jag så trött att jag mådde illa, haha.
Frank fick en jätte fin body med matchande mössa, han kommer bli en riktig tuffing.

I dag väntar vi besök igen, Marie, hennes man och deras två barn kommer. Ska bli super kul, vet inte när jag såg dem sist.

Nu ska vi göra oss klara och åka till leksaksaffären.

Puss K.

Frank har invigt sina solglajor idag. Det ...

bild007 (MMS)

Frank har invigt sina solglajor idag. Det är mina gamla, fina va?! Det har varit strålande sol och minst 20 grader här på eftermiddagen. Imorgon tänkte jag att vi ska åka till barnaffären och köpa ett insektsskydd till vagnen. Om det ska vara sånt här väder lär det behövas. Vi får även besök imorgon av marie och hennes familj, ska bli jätte kul:) ska försöka få tag på sweet andy också, vill träffa honom nu! Nu är de sova time. Puss K.


Vi är på vift.

Igår tog vi nya bilen och satte av till A-L och B.
Det tog nästan 2,5 timmar så Frank sov hela vägen, ag passade även på att sova lite.

Nä vi kom fram åkte jag och mötte upp Sandra för en fika och lite shopping. A-L slutade jobba vid 15 så vi liftade hem med henne.

Frank har fått en så fin säng här med vaggtasssar, hur bra som helst. Han har även fått ett pinguskötbord. Ett sånt som jag var fr snål för att köpa hem, tur att han har en snäll mormor.

Frank somnade vid halv tolv igår och sov till fyra, sen somnae han om till 6 då vi gick upp. Mammi kom upp vid 7 och tog hand om lillen så jag kunnde sova lite på soffan innan frullen.

Jag och Frank har invigt badkaret här på morgonen, jätte mysigt var de, bilder kommer senare :) Nu ligger han i vagnen och sover efter morgonpromisen.

Jag ska snart börja göra mig klar för dopet, Sandra kommer och hämtar mig om nån timma.
Ikväll får vi besök av min gudmor och hennes kille, ska bli så kul att ses.

Frank i nya badrocken.


Puss K.


Modell.

Idag har vi även provat kläder.

Frank har fått jätte fina kläder i presenter av släktingar och vänner men de har varit stora. Så nu tänkte ajg att det är dags att ta fram och prova dessa så han inte växer ur dem.
Så här ser nu Frank i en acdc tröja från farbror D, jeans från mammas kompis Karin och super fina nike skor från söta Gabi. Så dessa ska vi börja använda nu!

Ett litet smile lyckades jag locka fram från lillen med :)


 

Puss K.

Valla.

Idag gjorde Frank sin premiär på Valla.
P, jag och några av P's kompisar var där och spelade. T's flickvän kom förbi lite senare och höll i Frank, så sanrt blir det nog en kompis :)

Jag blev jätte stressad i början när vi satt där, det var så höga ljud och alla skrek. Så jag tog Frank och fick upp där det inte var några ljud, så kännde jag hur det började klia i hela ansiktet. Jag gick in på toaletten och kollade mig i spegeln.
Utslagen var tillbaka! Helvete tänkte jag, baddade ansiktet med vatten och gick ut och visade P.
Jag satte Frank i BabyBjörn och gick runt lite tills han somnade. Kliandet började avta och när jag kollade mig i spegeln 30 min senare var alla utslag borta!

Så nu vet jag anledningen, STRESS! Helt sjukt att man kan få dessa äckliga utslag när man blir lite obekväm och uppstressad. Jag ska inte sätta mig i sånna situationer igen utan tänka mig för bättre.
Franks nästa Valla besök får därmed vänta.

Nu ska jag sova, imorgon bär det av till Märsta för lite grillat.

Puss K.

Gustaf Vasa.

Så fin kyrka, ska ringa dem imorgon och kolla om man kan få boka någon tid för dop..

 
  

Puss K.


Mycket nu.

Bloggadet har haft ett litet uppehåll, det har varit mycket nu att tänka på och att fixa.

Igår gjorde jag något jag hade hoppats på att aldrig behöva göra men nu är de gjort iaf, och jag hoppas att det inte blir något mer av de!

Annars har vi tagit de ganska lugnt, lite promenader och cafebesök. 

Dopet i lördags var super fint och trevligt. Jag har bara varit på ett dop innan så jag kom inte riktigt ihåg hur det var. Vi var först i kyrkan i ca30 minuter sen var det fika och lite mat efter. Jätte trevligt att träffa massa folk som man vanligt vis inte ser så ofta.
Jag fick även en liten smygkik in i framtiden när jag såg Elliot, ojojoj va sötnosen sprang omkring. MammaMammaMamma haha så söt.

Jag tyckte dopet var så mysigt att idag smög jag in i vasa kyrkan på odenplan, jag antar att det är där Frank ska döpas om vi bestämmer oss för det. Det var så fint där inne att jag nästan blev tårögd, så ett litet dop i slutet av sommaren är inte helt omöjligt!
Tänkte att jag ska sätta mig och kolla upp det nu.

På fredag åker vi till A-L och B, ska vara där en vecka.
Det jag ser fram emot mest med denna resa är att jag ska träffa mina älsklingar Sandra och Andy. Var så länge sen, jag längtar verkligen!
Vi ska även på Mangis dop jag och Sandra, sen är det ett kusinbröllp lördagen efter.

Puss K.

IKEA.

Oj va mycket roligt och billigt de har på IKEA. Vi handlade lite saker till Frank, blev nya överdrag till skötbordet, badhanduk och nya kuddar, eller snarare tyg som jag sydde kuddar av.
Till vardagsrummet köpte jag några blommor till bordet.



Det gick jätte bra att sy in byxorna och kuddfodralen. Jag hade köpt alldeles för mycket tyg så tänkte ta med överskottet hem till mammi så kan vi sy resten där. Orkade bara sy två fodral idag plus byxorna. Byxorna är tyvärr fortfarande lite stora, men de sitter bättre i benen iaf. Kanke måste köpa nya igen, men denna gång ska jag prova dem innan, haha.

Vi hade även grillpremiär i Märsta, supergott kött med sallad käkade jag och de andra potatis. Till dessert blev det glass med maränger och jordgubbar, det var så smaskigt at jag tog två portioner. Så jag kunde lika gärna ha ätit potatisen, det blev så onyttigt med all glass iaf.

Nu ska vi sova för imorgon är de dop!

Puss K.

Deffa.

P och jag har köpt piller och pulver. De till mig för att få bort allt bebis fett och till P för att han är svag och benig ;) I hans vitminburk finns de läskigaste pillren ever, de är superstora och mörkgröna. Jag har inte öppnat min burk än, man vet aldrig vad som väntar där.

Vet inte när man kan börja ta dessa, jag kanske ska vänta till jag slutat amma!?
Innehållet i pulvret verkar iof vara ungrfär samma som i bröstmjölks ersättning, haha.




Nu ska vi åka till Märsta och käka middag, P har lovat mig en sväng förbi IKEA också, behöver lite nya saker till Frank.
Jag berättaed ju att jag köpte stl 26 i byxor, jag vill nu medela att dessa är för stora. Så jag ska sy in dem när vi är i märsta, jag ska även sy några kuddar till Frank så hans platthuvud inte blir värre.

Puss K.

Min fina tavla.

Jag har glömt att visa den fina tavlan jag fick av en kund på cafet. Han brukar vara inne och fika hos mig vare söndag och då även snacka lite skit. Så förra veckan kom han in med en present till mig, denna tavla han målat själv.
Det måste nog vara bland de finaste någon (utanför familjen) gjort till mig. Så söt!



Puss K.

Dagens shopping.

I dag har vi varit i nacka forum och shoppat lite.
Det blev en febertermometer att mäta i öronen, en snorfångare och en kamera.
Snälla P hade lovat mig och Frank en kamera så nu finns den här hemma.
En sony blev de, han i affären sa att den var den mest prisvärda och att den gott och väl räckte till mig. Jag har fått för mig att dyrast alltid är bäst men enligt honom var den här bäst för mig, enkel och bra. Nu håller batteriet på att laddas så jag har städat lägenheten för att få tiden att gå fortare, vill börja leka med kameran nu!!!



I kväll kommer T hit, han och P ska spela turrar. Så jag och Frank får klara oss själva, stackars oss..

Puss K.

Dop outfiten.

Här kommer en bild på Franks dop outfit, hoppas på att den passar. Annars får vi tänka om.
Måste springa ner och tvätta hans nya kläder så vi kan prova.. är iof ara skortan som är ny, köpte 3-6 månader, kanske blir för stort!?



Puss K.

Frisk och ny bil.

Jag är frisk, nästan iaf. Inte många utslag kvar nu men förkylningen håller i sig. Tur att den inte är så allvarlig, säkert borta imorgon.

P och Frank har varit ute på en tur med nya bilen som kom idag. Eftersom jag är/var sjuk fick jag stanna hemma, hoppas på att vi kan ta en sväng imorgn och kasnke köpa kamera.

D har varit här och hämtat P's andra bil, tyvärr stannade han inte så länge. Men han och Frank han mysa lite iaf :)

Nu ska jag göra mig klar för sängen och sova bort förkylningen.

Puss K.

Nässelutslag.

Så nu var läkarbesöket avklarat, det visade sig att jag fått nässelutslag. Men läkaren var förvånad över mängden och storleken, så jag fick lite olika piller så snart ska de vara borta. Eftersom jag ammar var det lite problem med vilka piller jag skulle få, men tror det blev bra till slut.

P är och köper mat, behöver få i mig nått nu så det produceras mjölj. Jag märkte direkt när jag inte ätit sen igår att det blev mindre mjölk i tuttarna.

Frank är förövrigt 2 månader idag, vilket jag själv inte kom ihåg utan blev påmind om av P's mamma som hade med sig lite kläder til Frank i present.

Nu ska jag klia vidare på mina gigantiska utslag, haha.

Puss K.

Jag är döende.

Herregud vilken natt!

P åkte för att spela vid halv tio, Frank uppskattade inte att bli lämnad med mig utan drog två sprutspyor över hela mig. Sen skrek han tre timmar i streck.
Precis när jag fått honom att sova kännde jag att jag mådde illa. Ja det ska tydligen inte räcka att jag är förkyld, nej då. Nu var kräksjukan här!
Jag kräktes och kräktes så stackars P fick komma hem och ta Frank. När mina kräkningar avtog vid nio imorse, ja då började nästa.
UTSLAG! jag har utslag i hela ansiktet, hela armarna och hela bröstet, jag blir tokig. Jag har fått en läkartid nu halvsex som jag sitter och väntar på.

P's föräldrar kommer hit en sväng ikväll med och tar Frank lite så vi får vila. Hoppas mina utslag försvinner snart, jag ser förjävlig ut.

Hoppas verkligen att jag hinner bli frisk till dopet på lördag!

Puss K.

Grattis Pappi till nya jobbet.

Någon bild på min kära far hittade jag inte, så det blev en idol bild på Frank...



Puss K.

Familjen sjuk.

Usch och fy vad råkigt det är att vara sjuk. Stackars Frank är helt snorig och hostar massa, hoppas det går över snart.

Idag har vi varit en sväng på stan, Frank fick några flera pikebodys och P köpte en skjorta till dopet. P passar verkligen inte i skjorta, haha men vad gör man inte för att passa in ;)
Kamera har vi inte hunnit kolla på idag men P lovade att så fort nya bilen kommer ska vi åka iväg och spana. Så det borde bli onsdag elelr torsdag.

När vi kom hem från shoppingen sov jag och Frank en sväng, sen lagade jag mat och diskade medan P fick sova lite. Nu är det dags att käka, ugnsbakad falukorv med potatis ska det bli.

Frank är nybadad och luktar super gott, så sen blir det gos hela kvällen.

Puss K.

Vi är och handlar:) Frank är så snäll och ...

bild018 (MMS)

Vi är och handlar:) Frank är så snäll och sitter och kollar i vagnen. Puss K.


SystemKamera.

Jag sitter och googlar runt efter en bra systemkamera. Hittar massa olika, så svårt att veta vilken som är bäst.
Hittade en olympus som verkade bra, 12 megapixlar tror jag den hade.
Behöver man mer?
VAd är det egentligen man ska kolla efter när man letar kamera, kanske bästa att gå till affären och fråga.

Jag har precis stått och provat min dopoutfit, ingen rolig syn vill jag lova.
Måste ta nån tjocktröja över elelr nått för att täcka flubbet. Jag vill ju inte äckla de andra gärsterna. Franks skjorta var tyvärr lite stor så vi får se om han ska ha den iaf.

Jag har just nu på mig mina nya jeans, de är super snygga!
Jag fick gå upp till storlek 26(!) mot min vanliga 24. Undrar om jag någonsin kommer i mina gamla jeans igen eller om det bara är att köpa nya. Jag har väntat nu i 8 veckor på att komma i de gamla men idag gav jag upp, orkar inte gå omkring i leggings hela tiden.
Längtar tills Frank är 6 månader så jag kan börja träna på riktigt.

Nu väntar jag på att P ska kolla klart på hästarna så vi kan åka till maxi och handla, det är typ min höjdpunkt i veckan, haha.

Puss K

Mormor och Frank.

Tänkte jag skulle visa några fina bilder på en stolt mormor och lilla Frank.
Den ena bilden är från i helgen när mammi sitter och matar frank i vasaparken och den andra från när Frank var tre veckor.

 


Puss K.


Nytt sovrekord.

Frank tog nytt sovrekord inatt. Han spräckte de gamla med hästlängder.
Hela 7 timmar sov min lilla älskling.

Både jag och P har blivit förkylda, inte alls kul. Jag vaknade imorse med superont i halsen, så vi får väl se om det bryter ut i en riktig förkylning snart. Hoppas inte.

Idag har vi hunnit med att vara på stan en sväng. Frank behöde kläder till dopet och även jag. Jag hittade två par byxor och Frank fick en skjorta och en pikebody.




Puss K.

RSS 2.0