Frank har fått en babysitter, en babysitte...

bild043 (MMS)

Frank har fått en babysitter, en babysitter för vuxna:) vi är nämligen i märsta hos mormor och lånar hennes gungstol. P har varit och hämtat bilen och nu ska vi grilla lite. Puss K.


27grader i skuggan.

Jag skämms, jag och Frank har inte kommit ut än. Det är 27 grader i skuggan på våran baksida, det är stekhett!

Tror jag ska vänta till kl 13 eller 14 innan vi går ut, lite för varmt nu tror jag. Jag vill inte bränna mig heller, haha.

Ikväll kommer förhoppningsvis D och sätter upp våra spegeldörrar, verkar vara lite knöligt så vi får se hur de går.

Snickarna från föreningen var här imorse med, idag tar de bort vårat element och på TORSDAG sätter de in våra dörrar :) Jag längtar så mycket, fatta va skönt att inte behöva ta sig ut med vagn och allt utan bara kunna öppna dörren och gå ut.

P stackarn har åkt till märsta för att fixa med sina däck, inte kul när däcken är så svåra att hitta. Hoppas vi får tillbaka bilen snart iaf.

Puss K.

Sol sol sol.

Titta ut, vilket fint väder det är idag. Det ska tydligen bli jätte varmt.

Jag och Frank ska på mammamöte idag i vasaparken. Sitta och mysa i skuggan med alla bebbar, måste fråga mammorna om deras barn också envisas med att sova på mage.
Det är helt sjukt, hela morgonen har jag försökt ligga och vända på lillen, efter ett tag orkade jag inte så P fick ta över.
Det är helt omöjligt, han vägrar sova på annat sätt än magen nu.
Jag tycker han låter mer när han sover på magen, som om han har svårt att andas? Kan de stämma tro?
Kollade på andningslarm igår, kanske måste införskaffa ett.

Här har ni snyggingen i sin nya solhatt. Han ser ut sen tanterna på balkongerna längs nice's strandpromis :)



Puss K.

Magen.

Lösningen på alla mina problem är här! Eller iaf lösningen på ett problem, Franks platta huvud.

Tokungen har nämligen börjat sova på mage, han vrider sig från ryggläge så fort vi lägger ner honom i sängen.
Små barn ska ju tydligen inte sova på mage, men vad ska man göra?
Det går ju inte att ligga och vrida rätt honom hela tiden.
Kan ju hoppas att han får luft.



Vi har även varit på BVC idag, Jag frågade lite om hans skakande armar och om sömnen. Vi ska till läkaren för att se att allt är ok, så får ta det till veckan. Sköterskan sa även att Frank var en superunge då barn inte brukar börja vända sig till mage i sömnen förrän de är 6 månader.

Frank vägde 6750g och hade växt en ynka cm. Men mat får han iaf.

Nu måste vi iväg och handla för jag är tok hungrig.

Puss K.


Hemma.

Vi kom hem igår kväll vid 21 snåret.

Frank sov hela vägen bortsett från det lilla skriködet som inträffade efter vi åkt ca 20 minuter. Han verkligen tokskrek, så vi var tvungna att stanana bilen och plocka ut honom.
Eftersom han somnade för natten vid 18 igår har han varit vaken från ungefär 3, P gick upp lite med honom då och nu har jag fåttt stiga upp.

Idag ska jag försöka lägga in midsommar bilderna, så förhoppningsvis kommer de upp under dagen, men det är inget jag lovar.

Jag tänkte att jag ska gå iväg till BVC idag eller torsdag för en droppin tid med Frank. Måste kolla om hans armgrej verkligen är normal, sen tycker jag att han har börjat äta mycket sämre så vore bra om vi fick väga lillen.

Platthuvud grejen kan vara löst!
Jag återkommer med info :)

Puss K.


Jag har gjort en krans till Frank som han ...

bild035 (MMS)

Jag har gjort en krans till Frank som han är måttligt förtjust i. Själv måste jag säga att jag verkligen lyckats, om det fanns en krans tävling skulle jag lätt vara världsmästare:) Majstångs resandet gick bra, kom en liten skvätt regn till dansen bara. Nu är det grillning på G, sen bär det av till byn igen för kvällsfesten. Puss K.


Landet. Javisst nu är vi verkligen på land...

bild030 (MMS)

Landet. Javisst nu är vi verkligen på landet. Vägen hit var minst sagt fylld av överraskningar. Vi startade tidigt innan all trafik. Vad händer när vi åkt i 20 minuter. Jo vi får punka. Nu tänker ni, hade inte de punka för någon dag sen. Jo det hade vi men det stoppade ingen från att ge oss punka igen. Vi fick åka bergare och till slut kom vi iväg igen. När vi kom fram gjorde vi en fin fin majstång och käkade god mat. Idag är det dags att resa majstången i byn. Så nu ska vi äta "julbord" och sen iväg och dansa:) Puss K.


Ny dag.

Japp då har jag och Frank redan varit uppe i en timma, sweet!

Han sov faktiskt lite bättre i natt, tro det eller ej. Men vaknade säkert fyra gånger från 2 snåret. Jag fick iaf sova från 23 till 2, man får vara glad för det lilla.

Igår var en toppen dag om man bortser från bilen med punka. Ps morbror kom och hjälpte till att få bilen till verkstan sen skjutsade han oss till märsta.
Jag solade lite på uteplatsen, tyvärr visade det sig att solen tog NADA! Lite trist jag som pressade i EN timma.
P påstår att det inte är att pressa, men i min värld är det de.

När D kom hem blev de grillning och goda färskpotatisar. Riktigt smarrigt, han är allt bra duktig den där D.
Han har även lagt klart golvet i min lägenhet.
Jag valde helt klart fel bror, haha.
Söta mormor var även där, trevligast när bara vi tuffa ses ;)

Puss K.

Jag och Frank ligger och vilar lite i vänt...

bild000 (MMS)

Jag och Frank ligger och vilar lite i väntan på att få åka till märsta. Det verkar lättare sagt en gjort då däcket till bilen är omöjligt att hitta. Hoppas vi hinner få ett till vi ska åka till leksand. Det är verkligen strålande sol ute. Synd att ligga inne i sängen när man kan sitta ute i det fina vädret. Jag önskar att vi hade våran uteplats nu. Jag funderar på att köpa shorts till frank som han kan ha över en kortärmad body. Det börjar nästan bli för varmt för långbyxor. Puss K.


Jinks och punka.

I går på mammamötet skröt jag såklart om Franks nattsömn, det fick jag igen inatt kan jag säga. Han har sovit 1 timmars pass från kl 00. Helt sjukt!
Jag la honom vid 20 och han somnade fin fint, P gick ut vid 23 och 5 min senare vaknade lillen som då fick mat.

P kom hem vid 1 och var förtvivlad. "Gissa vad som har hänt! Jag har mest otur i världen!"
Då hade stackarn fått punka på centralbron och tvingats parkera vid gallerian och gå hem.
Sen dess har Frank varit vaken 20 min varje timma, grattis mig. Nu har vi gått upp iaf, jag tänkte att jag sksa låta otursfågeln sova lite sen får han ta lillen så jag kan få nån timma sömn iaf.

I kväll ska vi till märsta och grilla med D och mormor, eller så var tanken iaf. Jag hade planerat att vi skulle åka lite tidigare så jag kunde sola naken på deras uteplats men Gud vill visst inte att jag ska bli brun.
Så vi får se om vi hinner dit, vi måste ju byta däck. P har tydligen aldrig gjort detta, vi får se om vi hittar någon som kan hjälpa till.

Puss K.

Kiddsen.

Sötnosarna!



De andra bebbarna sov och ville inte vara med på bild..

Nu ska jag äta glass :) Måste ta igen det jag missade igår. haha

Puss K.

Bantning.

Jag skulle börja banta i måndags alltså igår. Eller skulle, jag började banta igår, inget socker på hela dagen. Idag när jag kom hem från mammamötet tänkte jag att jag skulle testa målvikts klänningen och bli lite moiverad till att banta ännu hårdare. Klänningen ska jag nämligen komma i till Franks dop.

Och ja när jag tog på mig klänningen gick den att stänga!!!
Så nu är bantningen avblåst tills jag slutat amma helt, alltså aldrig, haha. Jo när Frank är 6 månader blir de slut med tuttsaft.

Fatta att jag kom i den, jag är så grym!

Men de var tight, haha.

 

Puss K.


Dregglo.

Min lilla son dregglar hur mycket som helst, det bara rinner ur den lilla munnen.
Hoppas det är för att det snart ska komma lite tänder, tycker han kan sluta dreggla annars inget kul att byta kläder på honom var 10e minut.



Vi har iaf införskaffat denna lilla dreggellapp, tyvärr köpte vi bara en så han kan inte ha den hela tiden. Måste ut och ragga nya i lite finare färger.

Idag har vi varit på mammamöte i hagaparken, jätte mysigt.
Bild kommer senare på några av bebbarna i gruppen :)

Puss K.

God morgon. Vi har haft besök i helgen av ...

bild013 (MMS)

God morgon. Vi har haft besök i helgen av lilla mammi därav den dåliga uppdateringen. Vi har promenerat, kollat bröllop, fikat i solen och massa annat. Nu ligger jag och Frank utslagna på sängen. Frank med sin älskade kanin och jag med min älskade mobil. Haha. På torsdag åker vi till leksand för lite midsommar firande. Puss K.


Idag är det inte vilken dag som helst utan...

bild009 (MMS)

Idag är det inte vilken dag som helst utan min lilla mammis födelsedag. Eftersom hon kommer hit har jag och frank slitit hela dagen. Vi har bakat morotskaka, städat och fixat paket:) Nu ska vi snart gå ner till stationen och möta henne. Min och Franks ensamma natt gick toppen. Frank sov som en ängel i pappas säng medan jag låg vaken. Typiskt att jag inte kunde sova när han sov så fint. Puss K.


On our own.

Japp då var vi själva då jag och Frank.
Natt sömnen har inte varit så bra så detta kommer bli två lååånga dygn innan mammi kommer som en räddande ängel.

D har sovit här nu i tre nätter, trist att det inte var inatt han skulle va här. Då hade jag kunnat få lite hjälp.

Frank ligger och sover nu, så jag försöker fixa lite i köket. Igår städade jag hela lägenheten och torkade golvet, idag är det tvättdag. Så sjukt att det blir dammigt lika fort igen som jag har städat, därav dammsugning varannan dag.

Jag och Frank lär nog ta en liten promis sen vid lunch, jag håller verkligen tummarna för att han ska vara en snäll bebbe nu. Men de kan jag väl drömma om, om jag nu får sova nått :)

Nej, nu ksa jag hänga tvätt.

Puss K.

Nu drar vi ut och tränar jag och Frank. Nå...

bild015 (MMS)

Nu drar vi ut och tränar jag och Frank. Några extra kilo på magen skadar inte ben träningen:) Puss K.


Tisdag.

Det är tisdag oc hdags för mammamöte igen, jag är egentligen inte då sugen på att gå dit men det är ju inte direkt som om jag har nått bättre för mig.

Igår var jag och P en sväng på stan, Frank fick lite nya pjamaser och dräggelskydd som tvättas just as we speak. Så de ska invigas inatt.

Farbror D sov över här inatt igen då han skulle jobba i stan, så mysigt.
Vi tog en kvälls promis med Frank i babaybjörn igår, sjukt jobbigt för min rygg. Ska kräva lite massage ikväll tror jag.
Vi hittade även en pippifågenunge i vasaparken som hade ramlat ur sitt bo stackarn. Vi gjorde dagens goda gärning och satte in honom i gräset. Jag hatar fåglar men den här va SÅ söt, jag vill ta med honom hem men fick inte för D.

Mammi kommer hit i helgen då P åker till Tallin, ska bli mysigt. Var en månad sen hon såg Frank så han lär ha växt mycket.
The wedding är ju även i helgen så vi får väl se om vi orkar trängas bland allt folk för en liten glimt av brudparet. Jag skulle egentligen jobbat nere på stan under bröllopshelgen, men det går ju inte nu när P är borta. Hade fått första parkett men en helg med mammi och Frank är mycket bättre.

Puss K.





Morgon igen.

Jaha då var det morgon igen och en ny dag börjar. Denna dag är jag drabbad av ENORM träningsvärk, jag hade verkligen glömt bort hur ont det kunde göra, haha.

Frank sov inte bra inatt, 3 timmar åt gången. Så idag är vi lite trötta, P får sova vidare och vi ska ta ett bad.

Jag vill föresten börja på babysim, det verkar så mysigt. Nillan hänger du på?
Alla i min mammagrupp går och de säger att det är toppen.

Idag ska vi ta en sväng till apoteket jag och Frank, jag har fått ilningar i tänderna inte roligt vill jag lova. Så nu ska jag införskaffa colgate tandkrämen de gör reklam om på tv'n.
För gör de reklam om den måste den ju vara bra :)

Frank fick sin första tandborste av mig igår, mammi är du stolt!?
Ska lägga upp bild senare, men nu håller han på att käka upp handen så bäst att ta upp honom.

Puss K.


Flickvän.

Jag önskar att jag var tillsammans med mig själv. Shit vilken grym flickvän jag måste vara!!

Jag fixar allt, jag är helt enkelt bäst.



Idag har jag målat alla trösklar kolsvarta i lägenheten plus att jag dammsugit igen (dammsög senast i fredags.. jag är rastlös!!), det var iaf super kul att måla. Jag tror jag ska bli målarlärling, men jag vill bara måla små pill grejer. Vad blir man för målare då? Pill målare ;)?

Jag och Frank gick upp halv 7 imorse och kollade lite tv, när han var mätt och nöjd packade jag ner honom i sängen och hoppade i mina löparskor och träningskläder. Eftersom mina träningskläder är lite trånga över bysten fick jag värsta push up effekten, så jag var en riktigt hot mama när jag var ute och sprang.
Löpturen var förövrigt det jobbigaste jag har gjort i hela mitt liv, jag sprang i ca 20-30 min och jag trodde jag skulle dö!
Hur kan man bli så otränad, jag som sprang en mil på 46 minuter när jag var yngre och tränade. Nu skulle de säkert ta över två timmar, haha.
Så idag startade det alltså, min träning. Nu ska jag försöka springa ca 30 min varannan morgon och ta minst en rask promenad varje dag.
På måndag börjar jag med bra mat också, inget socker!
Det kommer bli jobbigt men vad gör man inte för sin man, målet är Anna Anka kroppen, haha.

Nu ska jag laga lite mat.

Puss K.

Helt slut.

Det har varit en jobbig dag för Frank, han är helt slut. Det ser bra ut inför natten, eller jag ska väl vara tyst då kasnke han sover hela natten.



Nu ska vi kolla film, god natt.

Puss K.

Fixardag.

Idag har P's föräldrar varit här och tagit hand om Frank, de har varit på promis så jag fick sova lite.
P's snälla pappa har även hjälpt med med fixar saker i lägenheten.



Tavlor har kommit upp i hallen och ena sidan på Franks säng är borttagen. Så nu kommer jag kunna putta på honom utan att gå upp från sängrn. Yippie!



Frank sov dåligt inatt igen, vaknade var tredje timma, inte för att han var hungrig utan bara för att han ville vara vaken, dumma lilla unge.
Vid 3 snåret tyckte han att det var jätte kul att snurra runt, detta har han aldrig gjort förut.
Han rullade från rygg till mage sen mage till rygg flera gånger, jag blev helt förvånad och skrek till P att ta på sig glajorna så han kunde se vad våran super unge gjorde.

Frank har tyvärr inte visat upp sina ny lärda skills på dagen så det var väl nått knäppryck han fick inatt. Men han kan!!!

Puss K.

Han gjorde de igen.

I natt sov Frank 7 timmar i streck, super barn!
Ja jag vet jag ska inte bli för excited för då slutar han väl sova igen. Det är fan när jag skryter om ungen han slutar med saker, han vill ha all min uppmärksamhet den där lilla.
Jag är utvilad idag igen så det är väl bara att vara glad så länge de håller i sig :)

Igår var jag och P på löplabbet. Vi skulle köpa ny skor, det slutade med att det blev ett par till mig, Tack älskling!
Men shit vilket projekt att prova ut skor. Först sringa på löpband i provskor, sen testa massa modeller och springa i dem.
Tror jag valde rätt tillslut, planen var att gå ut och springa lite nu på morgonen med det spöregnar!! Inte kul, så gud vill väl inte att jag ska träna bort fettet..

Idag har jag planerat att vi ska åka iväg och handla den där tavelhyllan och kasnke hinna med att byta Franks kossa som han redan har lekt sönder.  P skulle egentligen spela golf idag med det blir nog inställt pga vädret. Så då gäller det att passa på :)

Puss K.

Tvätt.

Stolt mamma som jag är måste jag visa upp mitt fina tvättställ, jag tvättar varje dag nu. Jag har insett att jag har tagit P's enda syssla i hemmet och gjort den till min. Så nu softar han bara, behöver inte lyfta ett finger. Inte ens tvätten sorterar han fast jag har gjort två fack, ett med vitt och ett med färger.
Måste hitta på nått nytt till honom!!



I går beställde vi spegel dörrar till garderoben i hallen. Ni ser bakom torkställningen är det som en garderob med hyllor och massa saker, DÄR ska det upp spegel skjutdörrar. Nu längtar jag tills de ska komma, äntligtn en spegel där man kan se hela sig själv. Den är efterlängtad!

Frank ligger på gymmet här nedanför mig och försöker rulla över till mage, snart kan han min duktiga kille.

Puss K.


Sovasovasova.

Inatt sov Frank 6 timmar i streck, sen käkade han lite och sov 3 timmar till. Sånn tur har vi inte haft de senaste veckorna då han vaknat efter 3 timmar och velat gå upp. Hoppas det vänder tillbaka till 6 timmars sömn nu, vore sååå skönt.
Jag gick faktiskt och la mig sammtidigt som Frank igår, kl 21. Så så här utvilad som jag är idag var det längesen jag var.

Igår träffasde vi Lempan en snabbis innan han skulle till skolan på intervju, vi käkade sallad och snackade lite skit.

Han fyller förövrigt år idag.. GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!

Vi han även med en sväng till golfbana jag och P, Frank var inte så glad över att vara där så det blev ett snabbt besök.

I dag vet i tusan va vi ska hitta på, men tror vi ska gå till löplabbet och köpa jobbingskor. Vi ska ju tävla i midnattsloppet så jag måste börja träna nu :) En het vindjacka ska också införskaffas.

Nu stinker Stinky från golvet, bäst att byta blöjis..

Puss K.

Hemmafru.

Jag har blivit en riktig hemmafru, ingen lyxfru då tyvärr, utan en som måste slita.

Byta blöjor, ta hand om barnet, städa, laga mat, handla, baka, skura golvet, damma och ja ska jag sluta!?

Igår bakade jag tex bröd efter pappis goda recept och tvättade. Jag dammsuger även golvet varannan dag, ja jag vet att jag är knäpp, men jag gillar när det är fint..



På söder hade vi städerska i en lågenhet på 30 kvm, tror at vi får ringa hit henne snart innan jag blir full av utslag igen. Jag har föresten varit och hämtat mina utslagstabletter idag, så nu är de lugnt. Ingen mer stress över att utslagen ska komma när jag är ute. har placerat ut en tablett karta i varje jacka och väska så jag aldrig ska vara utan.

Snart kommer lempan hit, Yippie. Han ska få träffa Frank för första gången.

Puss K.

Vi kallar honom bubbels.

Frank i sin heta mössa han fått av min gudmor.
På tal om gudmor, imorgon ska jag ringa kyrkan om dopet, jag lovar!!! Ska även kolla upp babysim, vore mysigt att gå och bada med lillen.



Har ni sett bubbels, om han var en liten flicka hade han lätt fått Bubbels som andranamn, haha.

Puss K.

Fina Frank.


Så här fin blev tavlan jag betällde på Frank, jag tänkte ha tre tavlor i hallen med olika Frankmotiv. Planen är att sätta upp tavelhyllor som jag kan ställa dem på, perfekt då jag gillar att göra om lite. Tänkte beställa hyllor som är 80cm långa då får jag plats med några av mammis fina keramik skulpturer där med.



Puss K.


D och mammamöte.

Igår var vi en sväng på golfbanan igen, jag testade nya vagnen och slog några bollar. Varje gång jag följer med till ranchen brukar jag slå typ 10 bollar, och ja igår slog jag alla rekord. Jag var grym, Tiger får akta sig för shit va jag är bra.
Måste börja slå lite mer så kasnke jag med kan spela golf en dag, vore ju roligt om Frank kommer börja spela. Då kan vi gå hela familjen.

På kvällen kom D och vi käkade tacos. Eftersom han skulle jobba istan i dag sov han på soffan.

Jag och Frank gick upp imnorse och vinkade D adjö till jobbet, sen kollade vi lite tv som vanligt och gosade i sängen lite. Jag vill ha TV i sovrummet, ojojoj va skönt de skulle vara.
Nån som kan dra antennkabel till mig!?
D lovade mig att han skulle lägga klart golvet i våran lägenhet, så nu kan han inte slinka. Ska försöka tvinga honom att sätta upp mina skjutdörrar i hallen med, så jag äntligen kan spegla mig.

P har varit på golfbanan idag och jag och Frank har varit på mammamöte, vi satte oss i vasaparken och fikade och snackade. Frank var vaken hela tiden och spanade in tjejerna.

Puss K.

Vanlig morgon.

Som vanligt sover Frank dåligt på natten. Men jag fick sova till sju idag iaf :)

Nu sitter vi och myser vid datan och kollar glamorama. Det börjar bli en vana nu att vi går upp tidigt och sätter oss och kollar tv, mysppysig början på dagen.

Hoppas det blir fint väder idag så vi kan promenera lite.

Puss K.

Sommarvagn.

Den är våran! En superfin Bugaboo Bee vagn.
Jag är så glad, jag har hunnit med att provköra den lite på golfbanan. Oj vilken lätt vagn, och super enkel att fälla ihopp.
Märks det att jag är glad :)

 

 

Nu måste jag väcka Frank, han har sovit lääänge, han tror nog det är natt.

Sen ska vi kolla tennis och gå på promis med nya grymma vagnen.

 

Puss K.


Idag har vi kollat på sthlm marathon. Jag ...

bild003 (MMS)

Idag har vi kollat på sthlm marathon. Jag försöker övertala P att han och jag ska tävla mot varandra nästa år. Men han vill inte riktigt, så nu försöker jag med midnattsloppet som är lite kortare:) Frank sitter och myser med kossan vicky, han är lite gnällig idag så vi hoppas att det är för att han är trött och vill sova hela natten.. Nu ska vi käka kyckling och rotfrukter. Jag önskar vi hade en grill så jag kunde grilla kycklingen men sån tur har jag inte. Ikväll blir det lördagsgodis och beckfilm. Puss K.


Vädret.

Ojojoj, jag tittade precis ut på termomertern. Redan 13 grader och inte ett moln på himmlen.
Det kommer bli en fin dag idag.

Vi tänkte bege oss ner till Rålis och kolla på de som springer, kanske ev lägga oss på en filt. Vi får se..

Nej nu har stinky gjort nr 2, så måste byta.. haha

Puss K.

Sju kan ja ta.

Men FEM!!!

Ja nu tycker Frank att han och mamma har sovit klart. Då har vi sovit sen kl 23 och varit uppe och käkat en gång.
Jag kan ta sju med att gå upp klockan fem, ja det känns lite väl tidigt.

Gårdagen spenderade vi i märsta, Frank fick masssa uppmärksamhet som vanligt så han var mycket nöjd.
Farbror D övade på att vara pappa och fick lillen att somna två gånger, duktig. Han lärde även lillen att gå!

Så på sin tremånaders dag gick Frank för första gången.. Ja jag vet, jag har ett super barn. Inte när et gäller sömn kanske men ALLT annat :)
D sydde(!) även en kebba till Frank, kommer kort senare. Så fin, haha.

Jag kollade lite på rese vagn till Frank igår. Jag har hittat den perfekta, den jag vill ha. En bugaboo bee, ska bli min och Franks. SÅ vi spanar nu och sparar pengar för en sånn ska vi ha.

Nu ska vi kolla norska hollywood fruar jag och Frank, och kanske kanske jag kan få honom att tänka om och faktiskt somna igen.

Puss K.

Bilder.

Medan P och Frank sover passar jag på att lägga in bilderna jag har lovat.


Frank i sin snygga stinky pjamas, den passade perfekt idag.
Hela dagen igår vägrade stinky bajsa, jag blev sjukt orolig då han MINST bajsar 1 gång om dagen, jag väntade och väntade men inget kom.
Men idag, ja då må ni tro. Då var de dags för stinky att ta igen från gårdagen. FYRA gånger!!!
Jag och P höll på att dö.
Där snackar vi Stinky...



Så har vi fina tre månaders presenten från farmor och farfar. Den helt makalösa stolen, som gör att lillen kan sitta själv. Men han får bara sitta några minuter åt gången då han inte riktigt orkar hålla upp huvudet än. Men om några veckor kommer han va ett med stolen :)



Nu ska jag duscha,
imorgon ska vi och lämna tillbaka parasollet vi köpte till vagnen idag och sen vidare till Märsta och käka grillat. Mumms.

Puss K.

Frank.

Idag var vi på BVC.

Franks status:

Vikt: 6155g
Längd: 65cm
Huvud; 42cm

Våran sköterska trodde inte sina ögon när hon mätte lillen. Sist vi var där var han 59cm, han har alltså växt 6 cm(!) sen sist.
Hon mätte en extra gång då hon var säker på att hon hade sett fel, men de hade hon inte.
Mammas långa fina kille.

Vaccineringen gick bra, hemskt sktik när hon satte i andra sprutan men det gick snabbt över.

Eftersom Frank var så duktig fick han en fin kossa som present, kossan spelar, plingar, piper, ja kossan kan allt. Dessutom heter hon Vicky, percis som jag kallades när jag var liten. Haha jag var ju bara tvungen att köpa den. Kossan vicky och Mamma :)

Puss K.

Undantag.

Ja nu när vi ändå är uppe så tidigt och sitter vid datan kan vi lika gärna slänga in ett inlägg.

Natten till igår var magisk, Frank sov 8 timmar i streck, mat och 3 timmar till. Han är grym min lilla kille.
Jag var helt utvilad, jag och P gick upp tidigt och tog en promis i solen.
Eftersom P skulle till casinot och spela SM käkade vi en sallad på stan, myspys. Det var förövrigt en GRYM sallad, verkligen ettt ställe jag kommer gå till igen.

När klockan var två mötte vi upp Maya och Shams, vi köpte lite frukt och gick till vasaparken och softade. När vi inte pallade att ligga stilla längre tog vi med vovven till hundparken, samma som Rocker brukar leka i.
Han älskade det! Har aldrig sett en så glad hund tror jag.
Vid 19 mötte vi upp hennes kille och satte oss och käkade vid odenplan.

Maya var så söt med Frank, de fann varandra direkt. Så snart får hon allt se till att fixa en kompis till lillen :)
Shams var också tokig i Frank, han skulle tvätta och pussa honom hela tiden. Så fort lillen skrek var Shams där och skulle försvara honom, han kommer bli en perfekt vakta Frank hund!

Vid 20 kom jag och Frank hem, vi började göra oss ordning för kvällen och kl 21 somnade han på första försöket. Jag var så lycklig, men det varade inte länge. Jag hoppade ner i sängen vid 22, fram till 00 låg jag och sjöng, shysade och ja jag vet inte allt för att lillen inte skulle skrika. Vid 00 tog jag upp och matade honom, sen dess har han fått mat var tredje timma hela natten fram till nu.
VAd hände!?
Han som har börjat utvecklas till det perfekta barnet!!!
Jaja, vad ska man göra.
Han har fått en grym pjamas det står STINKY på förresten, passar honom perfekt :) Kanske han skämmdes och det var därför han inte ville sova..
Bild kommer på den finfina outfiten.

Ja nu ligger jag efter med bilder, jag ska försöka få in dem i datan idag eller imorgon.

Fotona jag beställde har kommit, och igår började jag med Franks album, 0-3månader fixat. Jag är så grym. Nu väntar jag med spänning på tavlan.

Puss K.

Jag och Frank kommer ta en liten paus i bl...

bild008 (MMS)

Jag och Frank kommer ta en liten paus i bloggandet. Vi prioriterar varandra och solen denna vecka:) idag har vi träffat maya och vovven, jätte mysigt. P är iväg till casinot och spelar SM så vi har varit själva hela dagen. Jag har börjat uppskatta egen tid med lillen mycket mer senaste tiden, känns skönt att inte vara orolig hela tiden. Inget jobb som stressar upp mig heller. Imorgon ska vi iväg och vaccineras. Puss K.


RSS 2.0