Blommor.

Jag har ju glömt att visa er vad Frankis och P kom med på våran 4 års dag.
Det plingade på dörren och när jag öppnade möttes jag av det här!



Jag lyckades inte få nån fin bild, men ungen satt med det största smilet någonsin.
Sötaste killarna i världen.

Dagen har vi spenderat på stan, jag har handlat lite skönhetsstuf och en tröja till min och Andys party night.
Jag insåg efter ett mess från just Andy att min partystil innan jag fick Frankis inte gick hem nu, så nu ska jag vara proper, haha.

P är iväg och spelar, Frankis har just somnat och jag ska kolla lite tv och käka kiwi.

Imorgon är det mammamöte.


Puss K.

Pyjama.

Världens finaste pyjamas bärs av en busig Frankis.



Imorgon bitti har P lovat att gå upp med Frankis. Jag hoppas att detta innebär att jag får sova till minst kl 10, då måste jag väl gå upp och göra gröt. Det är nämligen för svårt för P.

Puss K.

Jackan.

Här har vi Frankis nya vinter jacka, den är as grym. Den passar perfekt i armarna nu, så frågan är om vi måste byta den till en större.
Han ska ju ha den om typ 1 månad, hinner han växa så mycket tills dess?!
Fast den ska ju iof helst passa till januari iaf.
Ja vi får se, jag ska dit imorn och kolla hur stor nästa storlek är.



Puss K.

Uteplats.

Japp då börjar jag få ordning på min uteplats, Blommor, ljus ja everything.
Det enda jag vill fixa nu är några stenar där det inte är gräs och plastis blommor på väggarna. Jag hoppas på att Ps mamma ska komma hit och hjälpa mig nån gång nästa vecka. Min mammi kommer ju iof på lördag så vi kan faktiskt fixa de då.



Idag gicka jag oc hFrankis upp vid 8, softade lite och tog en promis. Det var bara barn och vovvar ute, haha. Det kommer bli perfa sen när Rockan kommer hit, riktigt mysiga promisar kommer vi ta då.



Ica maxi står på schemat idag, kylen är tom och vi måste handla lite inför dopet. Jag vet i tusan om det kommer bli så fint i lokalen, men ja det får duga.

P sover fortfarnade, och Frankis tar en powernap ,så jag ska lägga mig framför tvn.

Puss K.

Löning.

Klart det skulle vara lönehelg när jag väljer att ge mig ut och shoppa. Tur att jag var ute redan kl 10, annars hade det blivit kaos.

Hittade såklart inget till mig utan bara saker till Frankis, han fick en super fin jacka, en giraff och hängen till vagnen. Bilder kommer sen :)

Vad vi ska hitta på resten av dagen är oklart, P har precis stigit upp så om nån timma har han väl vaknat så vi kan gå ut igen.

Träffade även grannen på vägen hem, så fika är inbokad med henne och hennes söta alexander på torsdag.

Nu behövs jag i köket..

Puss K.

Shopping utan visa.

Yes igår var vi ju som bekant i barkarby och shoppade loss. Jag hade lämpligt nog glömt mitt visa kort hemma i vagnen, så vi passade på att shoppa lite extra jag och Frankis.

Jag hittade en vidjacka på golfbutiken och P kopte en regnjacka, ett par shorts och ett gigantiskt paraply. Själv har jag ju redan ett fin fint svart och vitt para, undrar vem som glömt det :)

Vi köpte även lite krukor till utegården på IKEA, så igår kväll planterade jag och gjorde fint. Vi hittade åven lite plastisar som jag hoppas få upp till veckan med hjälp av Ps föräldrar.

I dag ska jag och Franks iväg och leta efter vinterkläder till honom och en hängare till vagnen. Vi låter P sova ut idag, eller till 13 iaf. Själv somnade jag på soffan 21 igår,vkanade när P skulle sova vid 3, sen sov jag till halv 6 när frankis vaknade.
Sen somnade kiddo om vid 7-9 så om nån är utvilad idag så är det ME..

En nu vill en liten Frankis ha uppmärkasamhet.



Puss K.

Professor.

Till skillnad från mig kommer min son bli ett geni, han har redan börjat läsa böcker.
Han älskar sina böcker, ibland hamnar de i munnen men oftast sitter han och kollar på bilderna, eller han läser snarare vad som står under. Titta på bilder är ju faktiskt för lite mindre barn.



Nu drar vi iväg till barkarby..

Puss K.

Vagnen.

Jag har ju glömt berätta att vi bytt till sittdelen i vagnen. Och jäklar vilken succe, Frankis ääääälskar det!
Här är lite bilder från våran promis idag.



Innan vi bytte till sittdelen försökte Frankis spana över kanten av vagnen hela tiden, ni skulle ha sett honom. Så rolig. Lyckades få det på bild, inte den bästa bilden men ni kan ju tänka er hur knäppisen såg ut.



Puss K.

Mössa.

Idag har vi provat ut vinterkläder, inget passade som vi köpt bara en mössa som jag hade när jag var liten.
Fast den mössan är riktigt grym så det gjorde inte så mycket att det var de enda som passade lillen.

Davve, några som kommer ha likadana mössor!? :)




Ugg skorna vi letade efter hittade vi ingenstans, det enda vi kom hem med var en bok till mig.

Imorgon bär det av till barkarby, tydligen rea i golfbutiken. Jag ksa leta efter en vindjacka och P ska ha en regnjacka. Hoppas att vi kan hitta nått fint till vintern med, och UGGsen..

Ni ska se min diet, jag har senaste dagarna verkligen inte ätit ett korn socker och nästan inga carbs. Bara grönsaker som växer ovan marken och proteiner tills på söndag. Då ska jag prova klänningen igen, går den igen då japp då slutar jag skippa carbsen.

Puss K.

Shopping.

Idag ska jag och Frankis ut och shoppa, först ska vi se klart våra bästa år. Mammas favvo program, Frankis kommer vara besatt av de när han blir äldre. Han missar inte ett avsnitt!


Ja shopping var det, vi är på jakt efter dessa fina tossar, de verkar vara lite svåra att få tag på men vi ska leta som aldrig förr.

Baby UGG Erin

P är på golfbanan igen, för det är ju faktiskt sista veckan man kan spela. Jag slår vad om att nästa vecka också kommer vara sista veckan man kan spela.

Ne nu börjar det igen.

Puss K.

Mötet.

Japp, då var det klart hur dopet kommer bli.

Den där prällen alltså, ja man ska ju inte säga nått dumt om guds man så jag är tyst.
Jag vet inte hur han lyckades men han övertalade mig att ha 3(!) psalmer, ja jag vet dopet kommer bli jätte långt. Så ta me kudde så kan ni sova lite :)

Han lyckades få mig att fatta några till dåliga beslut om dopet, men ja det blir nog bra. Jag kommer dö men, så får de bli.

Annars har vi inte gjort så mycket idag, Frankis har sovit toklite på dagen idag, så han har lovat mig att slå rekord inatt.

Jag gjorde föresten lite egen barnmat idag, duktig tjej. Mammorna på mötet igår gav mig nämligen nedlåtande blickar när jag sa att Frankis bara får burkmat. Så jag mosade lite potatis men mixern, bara för att.

Måste prova min klänning ikväll igen för att se att den går att stänga. Jag har kört no sugar senaste dagarna nu så hoppas på att den går igen. Fatta jag har inte ätit NÅGOT socker alls på 3 dagar, det är sjukt bra för att vara mig. Hoppas sötsuget snart går över, 11 dagar kvar tills jag får käka gottis igen.

Puss K och

Kykan.

Idag ska vi till kyrkan och träffa prästen, ska bli kul att se hur de har tänkt sig allt i den gigantiska kyrkan.
Frankis vaknade tidigt imorse, de senaste dagarna har han inte alls sovit så bra. Men det kommer nog får vi hoppas.
Mammas drägglo, haha
Puss K.

Mammaträff.

Idag sak jag och Frankis iväg och träffa alla mammor, vi ska tydligen till rosendals trädgårdar eller vad de nu heter. Inte riktigt det stället jag hade valt men det blir nog kul.

P är och spelar golf och det jobbas förfullt med min uteplats dörr, kan vara så att de blir klara denna vecka, woohoo.

Dopet börjar närma sig med, stress. Måste träffa prästen, kolla vad som behöver inhandlas och spana in lokalen. Kläder till Frankis som han ska ha efter dopet handlade vi igår och våra outfits är redan klara.

Ne nu ska vi käka sen bär det av mot djurgårn.

Puss K.

Frankis gudfar nr 2.

Japp, Frankis kommer ha två stycken killar som faddrar. De bästa killarna i världen, och JA båda kommer stå framme i kyrkan.
För det bestämmer jag!!

Ps mamma är nämligen orolig att det kommer se dumt ut, men det kommer det inte, sådeså!

Shit va nöjd jag är med valet av faddrar, de kompletterar verkligen varandra. Frank kan inte ha mer tur!



Nu ska jag iväg en sväng till hälsocentr och göra mig fin. Håret blev toppen föresten, tunnt och fint.

Puss K.


Den här token täckte mig imorse med ett gi...

20100821061 (MMS)

Den här token täckte mig imorse med ett gigantiskt leende. Snart kommer jag vakna av att han kommit upp i min säng. Haha. Nu ska vi iväg och klippa oss, vi måste ju vara fina till dopet:) puss k.


Frankis gudfar.

Världens bästa Andreas, där snackar vi gudfarsa!



Puss K.


Blogg.

Jag måste säga att jag hat tröttnat lite på att blogga.
Samma sak hände med min förra blogg, booooring efter ett tag.

Könns som jag har viktigare saker för mig, som att duscha och äta tex, haha.

Idag har Nillan och boysen varit här, vi har promenerat och hoppat hoppgunga. Barnen alltså, de har hoppat inte jag och Nillan. Alltid lika kul att träffa dem, killarna kommer bli livsfarliga när de blir stora. Hårt jobb för mammorna med de knäppa clueless papporna, haha.

P har varit och spelat golf och nu är han på valla, och nej mammi inget kommer hända honom för att jag skrev att han är på valla.

Så jag och Frankis har fått klarat oss själva, vi har käkat och duschat. Det var inte lätt att duscha honom själv vill jag lova. I världens minsta badrum finns det inte mycket plats att lägga ner en lite bebbe.

Imorgon ska jag försöka handla lite blomkrukor och annat till utegården. Ska även försöka hitta en lång halskedja till mitt fina smycke med farnkis hand på. Trodde det skulle vara ett litet hjärta men det var super stort. Så nu måste jag tänka om, går inte att ha vid mina andra små halsband.

Puss K.

Frankis och jag övar på att sitta utan blö...

20100816053 (MMS)

Frankis och jag övar på att sitta utan blöja. P är som vanligt ute och åker. Tänkte att jag skulle baka lite när han kommer hem. Resan hem igår gick bra, körde fel några gånger men det gick de med. Nu börjar lillen tröttna. Puss K


Hemmåt.

Idag ska vi åka hem, ikväll kl 19 sätter vi oss i bilen jag och Frankis och börjar våran långa resa.

Vi har haft det finfint här, inte gjort så mycket mest tagit de lugnt. Förutom att tvätta bilen då, det var kämpigt. Både invändigt och utvändigt är den tvättad, jag är så duktig.

Idag ska jag måla en tavla som vi ska ha i Ps rum, var länge sen jag målade så hoppas det blir fint, haha.

Tänkte att jag skulle bjuda på en GAMAL bild av mig, sexy hair, haha


Puss K.

SMS-inlägg

20100814044 (MMS)


15 spänn.

Här på landet är det billigt vill jag lova, 15 spänn för två kulor glass.
Fatta va sjukt, om jag bodde här skulle jag se ut som en glass.
Hur kan det skilja 24 kronor mot hemma, jag säger bara heeeeelt sjukt.

Frankis sover bra här i sin fina säng, men han längtar efter P tror jag. Det gör vi båda två.

Imorgon ska det bli fint väder så då ska vi ut till B i skogen och bada vid deras brygga, myspys.

Annars gör vi inte så mycket eller jo vi bakar kakor här hela dagarna vill ja lova, Två sorter till blev det idag. Duktiga oss.

Puss K.

Super mamman.

Shit va grym jag var på tt köra bil hit, så alla ni som tvivlade. In your faces!

Det var tur att A var med då det blev bajskrig vid strängnäs. Ojojoj vad bajs, helt sjukt.
Så outfiten fick bytas och efter 100 wips var han ren och vikunnde åka vidare.

I går tog vi promisar och bakade kakor till dopet, mycket nice.

Idag kommer B förbi på fika, ska bli jätte kul.

P börjar spela idag, han har lovat vinna, för jag ska få ett hus.

Puss K.

Snart åker vi.

Imorgon, tidigt tar vi bilen och åker till värmland(?).

Det har varit mycket snack och diskutioner om jag kommer kunna köra eller inte, alla och då menar jag ALLA tror jag kommer krocka och döda mig och Frankis.
Det är bara söta mormor som har sagt att det inte är några problem, jag håller helt med, hur svårt ska det vara att köra bil`!

Idag hade iaf P pratat med sin pappa som hade antytt att det skulle få förödande konsekvenser om jag körde dit, så nu har P fixat så jag ska få en co-driver. A ska komma hit ikväll och åka med mig tillbaka imorgon, helt sjukt onödigt enligt mig men va ska man göra.
NÅGON(!) har ju intalat stackars P att han inte kommer ha någon familj kvar om han släpper iväg oss själva.
Dumma någon..

Dagen har jag spenderat i förkläde och huckle, jag har fått ett nytt nickname, de kallar mig Askungen.
Det är jääääävligt fint hemma nu, så det ska bli en riktig höjdare att komma hem till ett fint och städat hem.

Jaja, imorgon åker vi iaf, vi är tillbaka i sthlm på söndag.

Puss K.

Morgon.

Natten har varit mycket bra, Frankis sov till 0330 då han fick mat sen sov han vidare till 0630. Då var det morgon enligt lillen och eftresom han sovit så bra på natten gick vi upp.

Jag är däremot lite trött, jag var ju bara tvungen att se die ahrd 4.0 igår trots att jag sett den 5 gånger, haha.

Vi har hunnit med lite på morgonen iaf, jag har städat lite i köket och hunnit gjort en köttfärsgratäng till kvällen.
Det ska bli stor städning här i huset idag, P och frankis ska på stan och jag ska kämpa. dammsuga, torka golv, damma, tvätta ja allt ska göras. 2 timmar får jag på mig sen kommer de hem, tur jag han börja lite nu.



Puss K.

4 år.

I morgon har jag och P varit tillsammans i 4 år, hur sjukt är inte det.

Och tänka sig att vi har ett helt underbart barn tillsammans, i bland är livet allt för bra för att vara sant.


En nykläckt bebbe.


Puss K.

Sopping och spöregn.

Jag och Frankis var helt slut igår så vi orkade inte blogga.

Dagen började med att P (hör och häpna) åkte till valla, tur att han får lite egentid den där P för allt slit han gör hemma!

Jag och Frank bestämmde oss för att ta en shoppingdag då P sa att; det regnar bara lite.
Jo tjena, lite! Ne vi var dyngablöta innan vi kommit till norra bantorget.

Mobil och väska stod på inköpslistan.
Första anhalten telia vasagatan- STÄNGT, andra anhalten telia kungsgatan-SLUT, tredje anhalten the phone house-SLUT, fjärde anhalten phone house igen-SLUT. Här var jag nära att ge upp, men då sa killen i butiken att telen fanns i gallerian.
Så jag tog vagnen med en skrikande unge och klafsade iväg i mina stövlar, jag var den enda på stan i regnjacka och stävlar, go meee..

Japp då var jag inne i gallerian, sjukt mycket folk. jag tog mig bort till phone house och ställde mig ikö, när jag äntligen kom fram drog jag hela min historia (som om jag var en gamal ensam tant) fanns telen där? nej jag skulle till deras affär en trappa upp.
När jag kom in där åkte jackan av, jag var helt slut.
Men min fina rosa mobil fanns där, woohoo. Så nu är den min!!

Eftersom jag redan var blöt tänkte jag att en trip till NK och handla väskan inte kunde skada, jag ville ju så gärna ha med mig min lilla fina väska hem.

Ja, jag borde ju ha förstått här att det aldrig kunde gå bra, väskan var såklart slut där, men gå till mulberryaffären tyckte tjejen  kassan.
Då var det sååååå nära att brista för mig, jag vet inte om det skulle ha blivit skrik eller gråt, haha.

Vägen hem fick jag ha lillen i bärselen så min rygg typ gick av, mammi du skulle varit där. Hade varit ett perfekt tillfälle för dig att erbjuda dig att ta honom i selen :)

I dag ksa vi till Märsta, så sanrt ska P upp. Han har lovat mig massage idag, men den kan jag väl se mig i stjärnorna efter.



Puss K.

Hus.

Jag sitter och kollar på hus på hemnet medan boysen sover.

Jag vill ha ett hus! Lägenheten brevid som jag ville ha är jag inte intresserad av längre, jag vill ha ett hus!

Jag har hittat ett som skulle passa perfekt eller två, ett i nacka och ett djursholm. Jag ska visa P direkt när han vaknar, jag ska säga åt honom att han inte längre sparar till en Porsche utan nu är det ett hus som gäller.

Nu kskriker Frankis.

Puss K.

Badtime.

Idag har vi varit i märsta och badat med mormor. Frank älskade det lika mycet som sist och låg och kollade på allt och alla.

Vi hade med kamera så vi kunde filma och ta lite bilder, men då fick vi veta att det tydligen inte är OK att ta kort i badhus pga pedofiler!
Är det normalt??
Det är ju inte direkt som jag tänkte ta kort på nån annans barn, speciellt inte när basängen är tom.
Så nu får man inte ens ta kort på sina barn när de badar, jag fattar noll, klart man vill ha kort från badhuset. IDIOTISKT!

Jaja, nu sover P och Frankis, som vanligt har deet blivit fel med tiderna idag så lillen får väl lägga sig vid 20. Hur noga är det egentligen med tider vid läggning. Spelar de nån roll om det är 18, 19 eller 20?
Känns som han vaknar samma tid iaf på morgonen.

Jag har även hunnit städat lägenheten, inte dammsugit då alla sover men dammat och plockat undan. Äckel toan har också blivit ren och fin.

Nu ska jag läsa lite bloggar innan boysen vaknar.

Puss K.

Tossar.

Frankis fick tossar av sin mormor när han föddes, vi har börjat använda dem nu. Han kör tossar och body stilen, no pants.


Fin fina va!!

Han blir super luddig om tårna när tossarna ska av, måste vara för all tåsvett.
Tur att stinky duschar varje dag.

Puss K.


Presenter.

Här är de fina kläderna Frankis fick av T och I, jag längtar tills han kan ha dem, så fina.




Favvon, så mysig.

Frankis har precis somnat, P är på valla och jag sitter i bikini och kollar tv, nice familj.
Jag har fel timat Frankis två dagar i rad nu så jag måste lögga honom kl 18, jag får hoppas att han sover lika bra inatt som han gjorde i går natt. Grymt om han kan sova från 18-06 sen somna om till 9, då lovar jag att alltid vara en glad mamma och aldrig klaga, thihi eller ok lite få jag klaga.

Puss K.

5 månader.

I dag fyller Frankis 5 månader, detta firades med vaccination. Han var så duktig lillen, lika glad som vanligt.
5 månaders presenerna har haglat in, fina ralph lauren kläder av T och I. En mobil av pappa, eler nästan iaf. RIktiga tomtar var de på Bonti, så presenten ligger kvar och väntar på Frankis.

Frank

Vikt: 7495g, ja jag vet grymt bra gissat.
Längd: 69cm
Huvud: 44cm

Tänka sig vad lång han börjar bli, han ligger över kurvan på längd och på strecket på de andra två. Det kommer bli en lång fin kille.


Imorn ska vi bada i dessa snygga badbrallor.. Inte jag alltså utan Frank :)

Det här är sjukt, Frankis somnade just i soffan, utan skrik och vaggning, VAD HÄNDER!!!

Puss K.

Håll i er.

Ni kommer tro att jag ljuger, och kanske gör jag de..
Frankis somnade 18.10 igår kväll, han vaknade och åt 01 och 03, sen sov han till 06 vaknade lite och somnade om i våran säng.
Hör och häpna.. Han sover fortfarande, mina två killar låg kvar och sussade när jag gick upp. Detta är sjukt, jag ska gå in och ta kort, ja det ska jag göra, ta kort!
Ne nu måste jag fixa mig, BVC väntar.
Puss K.

Yes.

Idag har vi haft en ganska soft dag iaf, vi har inte haft så kul men den har inte varit katastrof.

En trip till Ph har vi hunnnit med och massa mys i soffan, tvn har ÄNTLIGEN börjat fungera igen, tyvärr för nån sekund sen men endå.
JAg somnade iaf i soffan kl 21 så det spelade ingen roll.

Imorgon ska vi till BVC kl 10 för vaccination, vägning och mätning. Ska bli kul att se vad lille väger nu, 7,5kg tippar jag på. Vi får se om jag är i närheten.

P har förresten skaffat en blogg, han blev inspererad av Nillans videoblogg så han gjorde en egen till sig och Frankis. Ganska rolig faktiskt, han är duktig den där P.

På torsdag funderar jag på att åka till märsta och bada med Frankis igen, han har tjatat så sen sist vi var där.
Söta mormor är du ledig för ett dopp??

Nu ska vi hoppa i sången så vi inte ser allt för slitna ut på BVC imorgon, vi vill ju ha kvar Frank, haha.

Puss K.

Knäppis.

Frankis ligger och kollar sig själv i spegeln och garvar, han är rolig min son.
Han måste vara rolig eftr allt elände han ställt till med under natten. Klockan ett vaknade lillen och skrek, jag ammade honom INTE och han somnade om.
Halv 3 vaknade han nästa gång och skrek, jag låg och klappade i en timme innan jag gav efter och matade, sen skrek han ytterligare en och en halv timma innan han somnade om, Tack för den!

Är tanken att man bara ska klappa där trots 2,5 timmar av skrik? Vem fan klarar de? Jag tycker jag var tuff som klarade en timma innan jag tog upp honom.



Idag ska vi ta oss till Ph och även till sumpan. Jag har lovat att kolla på nån jävla lägenhet till Lempan, så jag måste ta och packa ihopp all skit och ge mig av snart. 40 min med buss och sen gång 1350meter, ett skämt? Nej tyvärr, killen ska bo i skogen.

Kan man ana en viss bitterhet från mamma K idag?!

Nämnde jag föresten att P (den jävlen) är och spelar golf... igen!

Puss K.

Dagens köp.

Trots spööööregnet hängde jag P och Frankis på stan.
Jag hittade äntligen ett par stövlar som inte var så stora i skaftet, kunde inte passa bättre än en dag som denna. Så mina andra skor åkte av och på med stövlarna, vi tog en sväng till Mulberry affären och kollade väska. Tror jag hittat en jag ska köpa där, men finns en Hermes som är så grym.
Vi han även med en fika innan vi begav oss hemåt.



Turen till Ph blev inställd, vi var helt slut efter första turen i regnet. Vi hamnade framför tv'n(som inte fungerar) ist, finns bara 1,2 och 4 som är gryniga, yippie.

Nu blir det fläskfile och fäskpotatis på våran uteservering, eller inte...

Puss K.

Hjälp. Utslag.

Frankis får utslag av banabgröt!

Det hela började när vi var på essingen, Frankis hade inte med sig sin gröt så han fick smaka lite banangröt till kvällen.
Efter han hade ätit fick han små prickar runt munnen och på halsen, dessa prickar försvann efter ca 5 min så vi tänkte inte mer på de.
Sen när han käkade banan och persikagröt kom de tillbaka, denna gång var de borta efter 5 min igen.
Först tänkte jag att han kanske var allergisk mot gluten, men till min stora glädje var gröten glutenfri. Den enda gemensamma nämnaren då var enligt mig banan.
I gårkväll fick han havregröt ist utan smak, inga utslag!

Jag kollade innehållsförteckningen och det som skillde grötarna åt var smaken såklart och i banangröten var det modersmjölkersättning men i havregröten skummjölkpulver.

Min fråga är då:
Kan han vara allergisk/överkännslig mot modersmjölkersättning?
Och vad är det för skillnad på de och skummjölkpulver isf eftersom det går bra.
För banan kan han väl inte vara allergisk mot!?



Puss K.


Kärlek.



Nu drar vi ut i regnet.
Idag ska ett schema göras för Franks mat och sov tider.
Japp nu ska jag bli en organiserad mamma.

Puss K.

Night.

Frankis somnade på 13 minuter igår, duktig kille. Han vaknade dock säkert 5 gånger innom timman efter.
Han somnade 19 och gick upp 0530, var vaken 1 timma och somnade om till 8.
Så klaga ska jag verkligen  inte göra.
Nu låter det som han sov hela netten utan att vakna, det gjorde han inte.
Han vaknade och åt lite vid 01, sen var det ganska lugnt till han åt igen vid 6.
Behöver han mat på natten nu tro?

Han vaknade såklart fler gånger men somnade om igen efter lite klappar på rumpen..

Idag ska vi till Ph och hälsa på, synd att det är så trist väder.

Puss K.

Favvo stolen.

Frankis tackar mormor och morfar för den fina stolen, han älskar den.

Mamma älskar den med, perfekt, så att vi slipper ha honom i knät när vi käkar.
Nu kan stora killen sitta själv.

  

Nu hoppade precis grannens katt in genom mitt fönster, haha.

Puss K.

Varning.

Är ni inte upplaggda för bajssnack sluta läs nu!

Sen Frankis har börjat käka mat, fast mat har han blivit en riktig jävel på att bajja. Han har alltid bajjat mycket men nu är det heltsjukt. Ibland kan han spara baj i en dag och köra på riktigt rejält dagen efter.
Idag var en dagen efter.
Dagen började med att P fick två bajsblöjor, det ska tilläggas att Frank oftast bajjar hos P till min stora förtjusning. Regeln lyder nämligen: Den som har honom när han bajjar får byta. Moohaha..

Sen fiick jag en bajblöja.
Det värsta någonsin kom när jag satt och skrev mitt förra blogg inlägg.

Frankis la av en brakare så hela mattan flyttade sig, efter som min duktiga son såklart satt hos pappa fick han gå in och byta.
Efter några sekunder hör jag ett skrik från skötbordsrummet, så jag sprang dit.
Det var baj överallt, och jag menar överallt. Hela Franlis rygg var full, hela skötbordet var fullt, japp överallt var det bajjj.

Vi tog med ungen in i badrummet för att tvätta i handfatet, men hela bodyn var full av baj.
Klipp upp den tyckte P medan jag tyckte att eftersom det är finbodyn skulle vi dra den över Frankis huvud. detta resulterade i att hela ungens hår blev fullt av bajs.
Jag kastade av mig kläderna och hoppade in i duschen och skrek: Ge mig ungen!
Vi duchade av oss allt äckel och när vi kom ut från duschen var finbodyn och skötbordsäverdraget slängda i soporna. De gick inte att rädda tyckte P, jag måste nog så här i efterhand hålla med honom om de. Synd på favvo bodyn bara.

Mina killar sover middag nu efter allt bajjande och jag irriterar mig på att TVn slutat fungera, tack comhem.

Pusss K.


Satkärring.

Jag har fått barn, jag har börjat städa och laga mat men framförallt verkar det som jag har förvandlats till en sån där jävla satkärring man alltid tycker så illa om.

Anledningen till att jag förvandlats är min nya uteplats. Ja visst trodde man att denna uteplats skulle göra mig till en fin harmonisk och glad mamma.
Nej så är inte fallet, jag irriterar mig på ALLT kring denna uteplats.
Det har tagit sanrt en månad och dörrarna är inte fixade än, de har lagt gräs överallt utom vid min uteplats men nu kommer den största irritationsfaktorn.
Idioterna som har de tre balkongerna ovanför, jag har tidigare plockat upp fimpar, blommpinnar, vissnade blommor men imorse hittade jag det värsta, EN BLÖJA!!
Känns det inte som att om man tappar ner en blöjjävel på innegården går man och hämtar den!

Jag överväger om jag ska spika upp en döda hamstrar eller nått på deras dörrar, eller mjo en lapp i hissen kasnke räcker men jag är ARG och då vet man aldrig vad som kan hända.

Nu ska barnet sova middag, frågan är om jag ska köra samma som nattmetoden nu med? Nillan hjälp, ska man alltid köra den vid läggning även på dagen?

Puss K.

SåJaaa.

Den nya metoden är GRYM.
Tog bara 15 min innan han somnade för natten, sen vaknade han som han brukar en gång i timman, gnällde lite. Jag klappade och sjöng. Vipps så sov han! Duktiga lilla kille.
Han somnade vid 19 igår och vaknade nu halv sju, woohoo. Jag könner mig utvilad för första gången på flera veckor.

Tack Nillan, grymmaste TvillingMamman EVER.
Så nice att få tips som faktiskt funkar, jajja jag ska väl inte säga för mycket då sover han väl aldrig mer, brukar ju bli så när jag skryter.



Japp då ska vi käka frulle och somna om en timma innan vi stiger upp för dagen.

Puss K.

RSS 2.0