Varning.

Är ni inte upplaggda för bajssnack sluta läs nu!

Sen Frankis har börjat käka mat, fast mat har han blivit en riktig jävel på att bajja. Han har alltid bajjat mycket men nu är det heltsjukt. Ibland kan han spara baj i en dag och köra på riktigt rejält dagen efter.
Idag var en dagen efter.
Dagen började med att P fick två bajsblöjor, det ska tilläggas att Frank oftast bajjar hos P till min stora förtjusning. Regeln lyder nämligen: Den som har honom när han bajjar får byta. Moohaha..

Sen fiick jag en bajblöja.
Det värsta någonsin kom när jag satt och skrev mitt förra blogg inlägg.

Frankis la av en brakare så hela mattan flyttade sig, efter som min duktiga son såklart satt hos pappa fick han gå in och byta.
Efter några sekunder hör jag ett skrik från skötbordsrummet, så jag sprang dit.
Det var baj överallt, och jag menar överallt. Hela Franlis rygg var full, hela skötbordet var fullt, japp överallt var det bajjj.

Vi tog med ungen in i badrummet för att tvätta i handfatet, men hela bodyn var full av baj.
Klipp upp den tyckte P medan jag tyckte att eftersom det är finbodyn skulle vi dra den över Frankis huvud. detta resulterade i att hela ungens hår blev fullt av bajs.
Jag kastade av mig kläderna och hoppade in i duschen och skrek: Ge mig ungen!
Vi duchade av oss allt äckel och när vi kom ut från duschen var finbodyn och skötbordsäverdraget slängda i soporna. De gick inte att rädda tyckte P, jag måste nog så här i efterhand hålla med honom om de. Synd på favvo bodyn bara.

Mina killar sover middag nu efter allt bajjande och jag irriterar mig på att TVn slutat fungera, tack comhem.

Pusss K.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0