Jag och Frank sitter och väntar på astrid ...

bild013 (MMS)

Jag och Frank sitter och väntar på astrid lindgrens barnsjuk. Lillen råkade rulla av soffan imorse. Ja jag vet, sjuk orutin. Men jag satt ju precis bredvid, han måste ha gjort som Taz för allt hände på en sekund. Väntar på en kirurg nu som ska undersöka honom, tror inte det är så farligt jag grät nog mer än Frank. Vi skickade precis hem stackars P som fick kasta sig ur sängen och skjutsa oss. Jag skäms! Puss K.


Kommentarer
Postat av: nillan

Ååå, hoppas att det har gått bra! :-( Erik och Isak skickar massa pussar och kramar till Frankis. Vad läskigt att han rullade ner, det går ju på en sekund när de får fart på snurren. Hoppas att du mår bra också, finns ju inget värre än när ens barn skadar sig! Massa pussar till er båda!

2010-07-14 @ 13:15:24
Postat av: matilda

Ååh usch va läskigt! :( Förstår att du blev rädd! :(

Milia har ramlat ner sådär en gång, efter det lärde man sej. Det var när hon låg i våran säng på morgonen, hon va väl 5-6 mån och så vaknar man av ett bank i golvet och en blodig mun.. Då hade hon slagit sej i läppen.. Fyfan och aldrig mer sen dess har hon legat nånstans själv där hon kan ramla ner.. Man behöver väl en gång för att förstå allvaret liksom. Tur att de gick bra!

2010-07-17 @ 01:09:11
URL: http://tuldanstillvaro.blogg.se/
Postat av: Lotta

Men skäms inte!! ALLA barn ramlar ur soffor och sängar. De är mjuka och har korta armar och ben, de klarar det mesta. Jag vet att det är läskigt och otäckt, men det går så bra så.



Elliot har ramlat ur sängen tre ggr. Första gången höll jag på att gå sönder, andra gången var jag lugnare och tredje var jag kolugn. Hehe!



Tänk att det värsta är att han kommer råka ut för värre saker än så. Ramla på cykeln och skrapa upp knäna :-( Det går så fort nu. Man KAN inte övervaka dem HELA tiden när de rör sig på en nanosekund. Du är en grym morsa!!!

2010-07-18 @ 01:16:22
Postat av: Finni - Elliotts morsa

Fyfan! Där har jag också varit med Elliott efter att han ramlade ur sin jäkla vagn. Fan vad man skäms och mår dåligt. Dock kan det ju hända den bästa! Tur att allt gick bra.

2010-08-01 @ 08:26:36
URL: http://mammafinni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0