Idag är det inte vilken dag som helst utan...

bild009 (MMS)

Idag är det inte vilken dag som helst utan min lilla mammis födelsedag. Eftersom hon kommer hit har jag och frank slitit hela dagen. Vi har bakat morotskaka, städat och fixat paket:) Nu ska vi snart gå ner till stationen och möta henne. Min och Franks ensamma natt gick toppen. Frank sov som en ängel i pappas säng medan jag låg vaken. Typiskt att jag inte kunde sova när han sov så fint. Puss K.


Kommentarer
Postat av: matilda

Jaaa det är så sjukt skönt när dom kan sitta och roa sej själva! :D Dock lite mer fart sen när dom börjar krypa.. Då blir de inga lugna stunder.. haha.



Nja hon fick faktiskt aldrig platt huvud.. Vet inte vvarför, för hon har alltid sovit på rygg. Har hört aatt man ska ha kudde? Milia har alltid sovit uppbullat.. Haha alltså med typ filtar, täcken och grejer runt sej. Så hon inte legat helt ensam där på en kudde med ett täcke. Ett tag så hade vi ett dubbelvikt duntäcke i hennes säng som hon sjönk ner gott i :) Kanske kan ha hjälpt huvudformen.. att det liksom formade sej själv ner i täcket o alla filtar.. vet inte :) Men plattskallen ändras ju tillbaks sen när dom börjar vrida o vända på sej! :)

2010-06-18 @ 21:54:23
URL: http://tuldanstillvaro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0