BajsMaskin.

Frank är en riktig bajsmaskin, han bajsar säkert 4 gånger om dagen.
Han måste äta massa, så svårt för mig att veta om han får i sig tillräckligt med mat. Men detta lilla tecken lär väl tyda på att han får mat?!

Jag bad tilloch med P fråga A (twins pappan) igår hur ofta de bajsade. Varannan dag fick han till svar, fast tror de är bästa jag dubbelkollar med N ;)
Om det är så är ju Frank helt sick, vem kan bajsa sååå mycket?! Men han kräks ju iof inte upp maten han får så nån stans måste de ju komma ut.

Puss K.

Kommentarer
Postat av: nillan

Haha, välkommen till en vardag fylld av bajsprat och blöjbyten ;-) Infon från Anders stämmer, ungefär varannan dag bajsar våra (men då är det med besked...) Vad jag har hört så är det lika normalt med varannan dag som fem gånger om dagen, så du behöver nog inte oroa dig :) Våra spyr ju en del istället, så det kanske är som du säger att det måste ut en utav vägarna... :) Dessutom så bajsade de tätare när de var nyfödda, så det kanske blir bättre med er kille snart :) Blöjor går det ju åt en hel del i alla fall..... Pusspuss

2010-03-09 @ 12:33:47
Postat av: matilda

Våran barnmorska sa att om dom helammas så är det lika normalt att dom bajsar 10 gånger om dagen som att dom bajsar en gång i veckan.. =) Men när dom får ersättning och sånt också så ska dom bajsa varje dag.. Så Frank har de gött i blöjan han ;)

2010-03-09 @ 13:13:30
URL: http://tuldanstillvaro.blogg.se/
Postat av: Balex

Ha ha! Och där var samtalet redan igång om bajsvanor, initierat av självaste mamman :) Snart både luktar du på bajset offentligt samt kör fram med barnvagnen som om det vore en stridstank. Underbart!



puss å kram!

2010-03-09 @ 22:27:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0