Date.

Idag ska jag och Frank hem till Nillan och Franks BFF's.
Våra andra boy's ska på hockey så vi bestämmde oss för att inte vara ensamma igen. Sist höll ju Frank på att skrika ihjäl sig, på tal om skrik så började han precis skrika.
Jag hör att P försöker få honom tyst utan framgång, så bästa att jag skyndar dit med mitt hemliga vapen :)

Puss K.

Kommentarer
Postat av: Plinn

Jaa! Hon har blivit jätteduktig på nätterna nu! Man blir så stolt, så stolt. Duuktiga lilla Frank! (: Det är så roligt när man märker av små framsteg. Man blir så stolt.



Det gör ju så fruktansvärt ont också när de inte sugit på ett tag. Brösten blir helt stenhårda och värker jättemycket. Uscha. Jag har någon från Apoteket, Philips. Kommer inte ihåg nu vad den hette.

Vilken pump har du? Är den bra?



Puss!

2010-03-24 @ 14:53:43
URL: http://plinnen.blogspot.com
Postat av: Finni

Eftersom Elliott helst har en napp i munnen konstant så får man ju lite panik när han börjar skrika och man inte hittar någon :P



Hm, jag smugglade med en napp till BB och gav honom den när han var ett dygn gammal. Då satt den kvar i kanske fem minuter innan den åkte ut, men efter några dagars försök så blev det hans bästa kompis! Vissa barn tar ju inte napp alls, men för mig är det en riktig räddning. Hoppas att lilla Frank tar nappen så småningom. Kämpa på! :)

2010-03-24 @ 16:37:49
URL: http://mammafinni.blogg.se/
Postat av: Anneli Kensén

GRATTIS!!!

Till den lilla sötnosen. Vilken kul blogg du har:-)



Kram Andy's mamma

2010-03-24 @ 16:42:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0