Present.

Idag har vi kämpt jag och Nillan, jävlar vad vi kämpat. Nillan han kanske eventuellt kämpat lite mer än jag, men det behöver vi ju inte tänka på.
Enligt en säker källa har vi promenerat i RASK takt minst 12km, yes ni läste rätt, som sagt.. kämpat!

När jag och en skrikaande Frankis kom hem 2 timmar senare, käkade lillen mat sen drog vi iväg till mitt favvohak, ICA maxi. Lite senare kom Ps föräldrar hit men den finfin present till Frankis, en gåstol. Så nu jävlar ska de bli fart på våran gata i stan :)

P är på casinot och här sitter jag lämnad ensam som vanligt, med ont i halsen och minst 40 graders feber. Hungrig är jag också, och sugen på godis. Stackars mig..

Jag bantar föresten, sa jag de? Eller från nästa vecka bantar jag, mammi ska göda mig med kakor i helgen och kasnke sånna dära tekakor hon alltid bakade när jag var liten. Det vore gott.



Puss K.

Kommentarer
Postat av: nillan

Åh, vi måste komma och testa gåstolen snart :) Tycker Frank att det är roligt? :)



Och du behöver väl inte vara avis, du blir ju gödd med kakor och bröd du med ;-) Sen har ju du P:s superpappa och superbror som fixar allt i lägenheten ;-) Haha!



Du kämpade nog minst lika mycket förresten, du fick ju bära Frankis på armen ett bra tag. Fatta vilka biceps du lär få!!! :)



Vi ska till läkaren med Isak idag förresten. Skrikit var 20e minut natten igenom i natt igen... Lika bra att kolla upp så han inte har en öroninflammation eller ngt.



Pusspusss

2010-10-06 @ 08:55:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0