Krypa.

Frankis har börjat ställa sig på all fyra, han har gjort de nu i ca en vecka. När ska han börja krypa egentligen!? Inte för att jag kasnke är överlycklig över att snart få springa runt och leta efter honom, men jag vill vill vill att han ska lära sig :)



Idag har vi hunnit med en sväng på stan, Frankis har fått lite nya kläder.



P och Frankis är iväg till ciao ciao och käkar medan jag softar lite framför tvn. Så skönt att vara själv lite. Nu ska jag njuta av tystheten.

Puss K.

Kommentarer
Postat av: matilda

Haha jaa men jag har alltid hållt på o pysslat o grejat o nu när man e mammaledig o har en liten o pyssla åt så gör man de ännu mer :D



jaa jag vet men nu hände ju de med farfar :/ så åker till köping o örebro väldigt mkt nu, farmor i helgen, begravning helgen därpå, turkiet två helger där efter, helgen efter flyttar vi o helgen efter de så ska ja göra högskoleprovet.. Fuullrulle haha har aldrig haft så många helger planerade!!



De får helt enkelt bli i höstrusket vi ses :) Eller en fin höstdag säger vi.. :)

hur mår ni annars?

puss

2010-09-16 @ 16:00:17
Postat av: Nillan

Snygga kläder, riktigt nice jeans ;-) Duktiga Frank som nästan kryper!! Pusspuss

2010-09-16 @ 20:14:49
Postat av: Finni - Elliotts morsa

Sjukt cool tröja! Zara? Vill ha!



Åh åh då kanske vi blir grannar nästan! Länka huset :) Vill se.



Jaa, nej jag ska iväg imorgon och kolla på golv. Vill ha något mörkare eftersom allt annat är vitt. Man har ju liksom en vision, men vi får väl se hur det blir :) Förhoppningsvis är hangverkaren klar om typ två veckor :)



Puss!

2010-09-16 @ 20:31:23
URL: http://mammafinni.blogg.se/
Postat av: matilda

Jaa ser det!! Kul :D Milia tog sina första krypsteg på planet hem från thailand.. Då va hon 6½ månad, sen tog de en-två veckor innan hon fortsatte. sen vare full rulle :)

Gick gjorde hon när hon va 9 mån.. Stod själv utan stöd strax före 8 mån. Men de va väldigt tidigt va ja fått höra.. Men de är så kul när som lär sej nåt nytt!:)



Vi fick tag på en trea här bredvid, likadant hus o lika lägenhet men större yta och ett extra rum.. Så skönt! För ja gillar verkligen lägenheten vi bor i o området! :)

puss

2010-09-16 @ 21:37:26
Postat av: Finni - Elliotts morsa

Typ 3 veckor har det tagit för Elliott att fatta att man ska gåframåt. Så jäkla gulligt. Det kommer nog snart för Frank med. :)



Åh vad fint! Bor ni kvar där länge kan ju Frankis få ett litet boende nere i källaren. Dra hem en massa brudar ;) Haha, jag fasar nästan den dagen Elliott kommer hem med en tjej och låser in sig på sitt rum alltså..



Jo, lägenheten ligger vid höglandstorget. Tar kanske 5 min för mig att gå till Grönviksvägen därifrån.



Puss!

2010-09-16 @ 21:41:36
URL: http://mammafinni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0