Melon.

P är på casinot så jag och Frankis har haft myskväll. Vi började med att göra melondessert, mycket gott. Frankis fick en melonskiva vilket var en riktig höjdare. Sparade lite melon så han kan få imorgon.



Han ser lite sliten ut min son, jag vet. Det är tugnt att inte få tutte längre, speciellt när man har blivit förkyld också. Stackars liten!

Min tavla jag beställt har kommit, det blev så fint i hallen. Nu har jag en från lilens första bad och en från första måltiden.



Puss K.

Kommentarer
Postat av: nillan

Vad stooor han ser ut!! :) Även om vågen går neråt så ser han i alla fall "äldre" ut :) Jag tror inte du ska oroa dig, se hur det ser ut om tre veckor nu och om det fortfarande går neråt kanske du får fråga vad som kan vara fel... Vi har precis ändrat matrutiner. Så här ser det ut för oss nu:



06.30 Mjölk, 230ml (börjat späda med ca 30% välling)

09.30 Gröt, 8månaders fruktgröt från Sempers, 1 portion var

12.00 Lunch, en burk var och vatten till det

15.00 Mellis... lite frukt typ, en dl kall päronvälling, smootie eller liknande

16.30 Middag, lägger upp en burk var men de brukar inte orka äta allt. Vatten att dricka

18.00 Mjölk, 230ml (utspädd med välling)



Pappa åker eventuellt på torsdag, annars fredag morgon.. så om du har lust skulle vi kunna ses fredag eller lördag istället? Eller hur var det, var ni upptagna då? :)



Pusspusss

2010-09-28 @ 20:04:51
Postat av: nillan

De burkarna som det är ~200gr ja. Jag ger ingen frukt efter maten utan har lagt det som ett mellis istället.. anledningen är att de små rackarna blir smarta, så de äter sämre av maten om de vet att efterrätten står och väntar. De är precis som Anders "Nu äter jag inte mer mat, måste ju få plats med godiset efteråt" :) Jag märker att de äter bättre av maten när de vet att det är vad de får :)



Lördag låter ju finemang! Vi kan höras närmare om tid, din såpa går väl inte då? Haha! Kan ju bli lite tight nu när vi har olika mattider, hehe :) Kanske kan hänga hemma hos någon av oss efter promisen om du har lust :)



Pusspuss

2010-09-28 @ 20:35:35
Postat av: Finni - Elliotts morsa

Haha säger detsamma! Gott med melon :)



Alltså, jag stod ut typ. Pumpade inte utan tryckte ut det värsta värsta med fingrarna om jag fick för ont. Sen pumpade jag ut allt allt någon gång och sen kom det typ aldrig tillbaka! Det gjorde ont som satan, men jag fick inte mjölkstockning i alla fall. Good luck!



Puss

2010-09-28 @ 20:39:11
URL: http://mammafinni.blogg.se/
Postat av: Andreas

Jaha, jag ser att jag inte får vara med ute i hallen längre ;) buhuu

Men fina bilder :)

2010-10-03 @ 02:09:12
URL: http://kensen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0