Tanden from hell.

Frankis tand har horn, den gör mitt barn helt crazy.
Den gör så mitt barn inte vill sova, bara skrika.
Den har kommit upp nån millimeter nu iaf, det fick vi bittert erfara när lillen fick en ny fin brioleksak idag.
Ena stunden plingade det fint i vagnen och 30 sekunder senare hade Frankis svarta små flagor kring hela munnen. Då han mitt knäppa lilla barn kommit på att det är jätte kul att gnaga av färgen på leksaken men sin nyfunna bästis, Tanden.

Nu sover han iaf, men vaknar var 10 minut gallskriker och somnar om. Ska snart hoppa i sängen jag med, babysim imorgon i skotthärgade märsta. Vi får väl se om grannen vågar följa med...

Mina tuttar gör fruktansvärt ont, jag har ju slutat ammat helt nu. Men pumpar ungefär en gång om dagen. Tuttarna är som stenar och är helt ömma, ska man pumpa ur mera då?
Jag kan fan inte ens ligga på mage och jag som hade tänkt göra sillisar efter alla barnen jag ska amma. Kanske får tänka om nu och leva vidare med mina soon to be taxöron, jag som älskar att sova på mage.

Jaja P är på casinot och ska vinna min drömlägenhet, eller ja snarare matsalsbordet.


En liten bild som fina Nillan tog på Frankis när han premiärgungade. Ser ni likheterna mellan honom och en leprechaun, helt sjukt.

Puss K.

Kommentarer
Postat av: nillan

Heej!



Låter som om ni har det lite jobbigt nu :( Känner igen det där gallskriket mitt i natten... Isak hade samma när han fick tänder. Var inte var 10e minut men minst en gång i timman hela natten.



Vi ger 240ml ersättning morgon och kväll. Vällingen är ju mer mättande, så runt 2dl skulle jag tro är en bra mängd. Äter han så mkt? Duktiga ni är som kämpar på med nattamningen mitt i tandstöket. Hoppas han sover bättre snart och har glömt av sitt nattmål :)



Ang. huvudet så sa hon att det inte kommer bli helt bra, men att det fortfarande kan bli lite bättre om han får ligga mycket på mage och ju mer han börjar sitta upp... så de får nog leva med sina sneda och platta huvuden, haha!



Självklart får Frank provsitta stolen ;-) Ha det så kul på babysimmet!



Pusspusss

2010-09-24 @ 08:49:28
Postat av: nillan

Inte kul att vara själv när det blir kaos... Du får väl känna efter lite, två timmars gallskrik kan ju vara rätt påfrestande... men jag tror det är viktigt att man är konsekvent hur man nu väljer att göra, så lär han sig vad som gäller. Du kan ju puffa så han somnar, men risken är ju att han vill somna om på samma sätt när han vaknar till nästa gång... Är ju jättebra om han lär sig att somna själv :)



Jag har förlängt två minuter till fem minuter. Men mina killar lugnar ju sig själva efter någon minut, så då får jag dem bara "piggare" genom att gå in till dem efter två minuter. Du får ju känna efter hur Frank är. Om det är totalt gallskrik skulle jag inte vänta fem minuter. :)



Vi saknar er!! Kanske kan få till en liten promenad-date i veckan eller något. Har ni några planer?



Hur mycket mat äter Frank nu på lunch o middag? En hel burk? Jag funderar på att ändra om lite i mattiderna och ge mer mat. De äter bara 1/2 burk var nu...



Pusspuss

2010-09-24 @ 10:27:49
Postat av: nillan

Hahaha, jo men det var ju typ hela veckan ;-) Vi kan ju höras av när vi ser hur vädret ser ut och så... :) Nej, man ska nog inte tvinga i dem.. de får väl äta mer nästa måltid istället =) Killarna äter ju alltid upp en halv burk var, så ska nog testa att ge mer, så får de själva säga ifrån när de inte vill ha mer... så kan man säkert ha lite längre tid mellan lunch och middag också. :)



Stolarna är grymma... Skrikfesten som brukar vara i bilen var betydligt bättre kan jag lova :=) Pusspuss

2010-09-24 @ 12:01:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0