Bebis.

Hittade en gamal bild på franks, han är kasnke 4 månader här. Tänka sig vad fort plutten växer, snart kommer han växa ifrån mig och klappa mig på huvudet innan han går ut.



Kvällen har jag spenderat framför tvn med datan i knät. P är på casinot så jag har softat ensam. Jag har kollat runt massa på hemnet och hittat några guldklimpar vi sak iväg och kolla på. Första visningen är på söndag, den lägenheten är jag mest sugen på. De andra objekten är hus.

Imorgon är det dags för babysim igen, vi sak lära oss dyka. Eller Frankis ska lära sig dyka, jag dyker inte, jag är en sån tjej som inte blöter håret och blir VÄLDIGT irriterad om någon stänker vatten på just mitt hår.
Grannen ska med som vanligt men hon ska tydligen inte bada?! Konstig tjej de där...

Puss K.

Kommentarer
Postat av: Andy

Klart du ska dyka! :)

You go girl!

Pusss

2010-09-17 @ 00:11:33
URL: http://kensen.blogg.se/
Postat av: Finni - Elliotts morsa

Jag drömde att du kom hem till mig inatt. Du var sjukt elak och sa att jag var ful. Hahaha. Bra dröm!



Jag har redan köpt en ny stol till Elliott. En acta graco. Jag var helt lost men fråga dom på babyland eller vart du nu ska köpa den så kan dom hjälpa :)



Puss



2010-09-17 @ 08:25:51
URL: http://mammafinni.blogg.se/
Postat av: Finni - Elliotts morsa

Vi har inte testat den nya än men man kan byta från det att dom orkar sitta upp lite längre stunder. Vet inte riktigt minimumvikten!



Anledningen till att jag köpte en ny stol nu är för att maxvikten på min andra babystol är 13 kg och Elliott kommit dit nu :)



puss

2010-09-17 @ 15:32:19
URL: http://mammafinni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0