garderob.

Äntligen har vi hittat ett vitrinskåp som ska bli garderob till Kate. Först tänkte vi ha ett vitt men nu blev de ett svart. Funderar på att måla insidan vit.. Vi får se hur de blir när de är ihopbyggt.


Vad har vi annars gjort idag då.. Inget egentligen, mest lekt och varit en snabb sväng i parken. Det var så kallt att vi fick gå hem. Vi upptäckte även att Frankans overall är förliten och inga vinterskor har han heller stackarn. haha måste shoppa sig lite!

Imorgon ska Kate och jag till Kungsholmen till en allergispeciallist. Vi får väl se om de kan hjälpa oss något. Brukar kännas som de helst vill få iväg en snabbt. Time will tell ...


Kate gillade sitt lördagsgodis. Fruktsallad och grädde.. Vi får nog baka en stoooor tårta till ettårsdagen om vi andra ska få smaka ;-)

Puss K.

Kommentarer
Postat av: Nillan

Åh det där skåpet blir snyggt till hennes rum 😊 Är det utslag eller annat som gör att ni tror hon är allergisk? Hoppas de kan hitta vad det är, och att inte är ngt allvarligt :-( Vad duktig du varit med din två-veckorsdiet förresten, blev det ngt resultat på vågen? :) Jag försöker äta lite bättre också, men 500kcal om dagen.. Jösses :) jag skulle vara gnällig deluxe. Haha. Pusss

2013-10-21 @ 06:28:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0